To je to što me zanima!

Pomoću 'Fejsa' našla je brata kojeg nije vidjela 12 godina

Amerikanka Julia Mauer (24) već pet godina traži svog malog brata od kojeg su ju razdvojili 2001. godine zbog problema u obitelji
Vidi originalni članak

Amerikanka Julia Mauer (24) već pet godina traži svog malog brata  od kojeg su ju razdvojili 2001. godine zbog problema u obitelji.

Socijalna služba odvela je Isaiaha i mlađu sestru Sarah te ih dala na posvajanje, dok su Julia i njena sestra blizanka ostale s bakom i djedom. Mlađeg brata i sestru Julia nije vidjela narednih 12 godina.

Tek nakon što je svoju potragu objavila i na Facebooku, uspjela je prošlog tjedna pronaći brata. 

Fotografiju koju je Julia prošle srijede objavila na Facebooku sa svim podacima o svom bratu, podijelilo je 1000 ljudi, a zatim su ju prenijeli i mediji te je nakon samo dana i pol Julia već dobila informacije o svom bratu. Utipkala je njegovo ime i novo prezime u tražilicu na Facebooku i odmah ga prepoznala na fotografiji.

- Nikad nisam bila ovako sretna. Ovo je novi početak. Vratio mi se dio obitelji i mene same, kazala je Julia. Pitala je brata da li je ikada razmišljao o njoj i njenoj sestri blizanki, na što je Isaiah odgovorio: Proveo sam zadnjih 12 godina pričajući svima o svojim sestrama. 

Isaiah sad ima 19 godina, a cijelo vrijeme živio je samo 50 kilometara dalje od Julie. Još se nisu sreli licem u lice, no planiraju uskoro.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • AbiPoeHeart 14.10.2013.

    I ovo spada u junior kategoriju? Ovo potiče dicu da rade Facebook accounte, a obzirom da se ne znaju dobro služit internetom, ne bi me čudilo da nalete na kojeg pedofila - kao i obično.

Komentiraj...
Vidi sve komentare