To je to što me zanima!

Postani modni stilist uz novi broj Dječjeg Zabavnika

Od subote na svim kioscima čeka te najnoviji broj Dječjeg Zabavnika u kojem ti donosimo super modne naljepnice za idealne modne kombinacije.
Vidi originalni članak

 Novi broj Dječjeg Zabavnika  donosi ti sve o najnovijem filmskom  3D hitu Sedmi patuljak. Saznajte kako su ovi slatki patuljci spasili kraljevstvo i princezu od zle vile. 

Zabavnik ti donosi i mjesečnu dozu znanja i zanimljivosti . Saznaj zašto vrapci skakuču, čemu služe šareni drveni stupovi totemi, gdje raste kikiriki ili pak tko je izmisio čips i tko glumi semafor avionima. 

Pripremili smo i super eksperiment sa gumenim medvjedićima te slastan recept s jagodama.  Čekaju vas i posteri Brune Marsa i Selene Gomez. 

Ali ni tu nije kraj, možeš birati i jedan od tri super dara. Darujemo ti  čak pet različith fashion paketića u kojima se nalazi knjižica sa modelima i naljepnicama pomoću kojih se možeš igrati sa modnim kombinacijmama i biti pravi stilist.  Tu su i paketići sa igračkicama  popularnih Nickeloden likova kao što je Dora, Spužva Bob i mnogi drugi. 

Poraži novi Zabavnik na kisocima od subote 2.5 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare