To je to što me zanima!

Tate frizeri: Uče kako napraviti frizure svojim kćerima

U grupi od šest očeva, uz društvo svojih kćeri i budno oko stručnjaka, korak po korak, uče kako napraviti punđu, pletenicu i ostale frizure
Vidi originalni članak

Koliko puta ste upitali tatu da vam splete pletenicu ili sveže kosu u rep, a on vas je u čudu gledao ne znajući što napraviti?

Da da, znamo da su mame u tome iskusnije, ali što kad su na poslu, u trgovini ili iz bilo kojeg razloga nisu tu kad vam trebaju. Upravo iz tog razloga jedan frizerski salon u Americi održava tečajeve za tate i njihove male princeze. 

U grupama od šest očeva, uz društvo svojih kćeri i budno oko stručnjaka, uče, korak po korak, kako napraviti punđu, pletenicu i ostale frizure. Nakon vježbe i uređivanja slijedi modna revije na kojoj mali modeli pokazuju što su njihovi očevi napravili. Pobjednica dobiva paket sa svim potrebnim stvarčicama za uređivanje kose, a tata paket osvježavajuće pive.

Nerijetko nakon tečaja, očevi svoje kćeri odvedu u izlazak ili na večeru i tako nastave ugodno druženje. Osim što stječu nove vještine, dosadašnji polaznici tvrde kako su stekli i više samopouzdanja, a uređivanje klinceza više im ne predstavlja problem.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare