To je to što me zanima!

Usvojila klokana koji joj pomaže: Zajedno preselili u zoo

Christie Carr za ljubimca za terapiju ima klokana, a s njim se preselila u egzotični park za životinje u Oklahomi . Selidba je godila i Christie i klokanu Irwinu
Vidi originalni članak

Christie Carr za ljubimca za terapiju ima klokana, a s njim se preselila u egzotični park za životinje u Oklahomi kako bi mogli ostati zajedno. 

Nekoliko posljednjih godina Christie i klokan Irwin kojeg je usvojila živjeli su na više lokacija. Ona inače pati od depresije, a klokan joj pomaže da se osjeća bolje. I Christie je pomogla svom ljubimcu. On je ostao djelomično paraliziran kada se prije nekoliko godina trčeći zabio u ogradu. Ona se onda brinula za njega. 

Inače, klokan spava u krevetu  i oblači odijela, a selidba u park bila je dobra za oboje. Erwin je dobio priliku družiti se s drugim životinjama, a Christie se osjeća bolje okružena životinjama.

Dužnosnici grada u kojem su živjeli Christie i njezin ljubimac za terapiju bojali su se da bi Irwin mogao biti opasan za okolinu. Zbog toga se nerazdvojni dvojac preselio u zoološki vrt. Naime, klokani mogu narasti preko dva metra i težiti preko 90 kilograma. Međutim, veterinari vjeruju da će Irwin zbog ozljede težiti dvadesetak kilograma. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare