To je to što me zanima!

Zimski dvobroj: Novi Dječji zabavnik donosi hrpu darova

U svakom primjerku čekaju vas šarena lizalica i paketić s pet Winx sličica uz dodatni dar iznenađenja. Novi broj Dječjeg zabavnika možete pronaći od subote
Vidi originalni članak

Novi  božićni broj Dječjeg zabavnika donosi vam super teme i više darova nego  ikad. U svakom primjerku čekaju vas šarena lizalica i paketić s pet Winx sličica. Zalijepi  svoje Winx sličice u svoj Winx album  kojeg možeš pronaći na svim kioscima i trgovinama i ponovo doživi avanture svojih prelijepih princeza, cura koje sport, glazbu, modu i čaroliju imaju u malom prstu. One su najbolje prijateljice čudesne, zanimljive i nepredvidive Winxice koje se ponovo bore protiv zla. Ali to nije sve, svi koji popune sličicama 'Diplomu za vile', koja se nalazi u sredini Winx albuma, imaju priliku sudjelovati u nagradnom natječaju “Vilinsko srce”. Prijavljeni, uz malo truda i osmijeha, imaju priliku osvojiti fantastični Winx paket za Vile! 

Uz veliki zimski dvobroj Zabavnika čeka vas i dodatni dar iznenađenja. Možete birati između Slatkooki slikovnice, grijača za ruke, ukrasa za bor ili igračke. U ovom broju Zabavnik vas vodi u dvoranu malim gimnastičarima, u ZOO kod preslatkih minijaturnih majmuna marmozeta i na daleki sjever u prošlost  ravno k Vikinzima. Saznali smo za vas gdje živi Djed Mraz i kamo treba poslati pismo da vam se ostvare želje. Otkrijte s nama sve tajne Harry Pottera, naučite gdje žive skočimiševi i zašto postoje različite ljudske rase te saznajte kako izgledaju mačke bez dlake. 

Provedite školske praznike uz najzabavniji dječji magazin, naučite nešto novo, rješavajte križaljke i što je najvažnije  i dobro se zabavite.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare