To je to što me zanima!

Živi dječački san: Godinama s igračkama kopa svoj podrum

AKo ste mislili da imate neobičan hobi, razmislite ponovo. Ovaj Kanađanin već gotovo deset godina kopa podrum ispod kuće s igračkama na daljinsko upravljanje
Vidi originalni članak

Joe iz Kanade veliki je zaljubljenik u minijaturne građevinske strojeve na daljinsko upravljanje. On već godinama kopa podrum pod vlastitom kućom i to isključivo s minijaturnim modelima kamiona, bagera i stroja za razbijanje kamena. 

Sa svojom je pričom u javnost izašao prije dvije godine kada su radovi na podrumu trajali već više od sedam godina, a svi oni koji su se pitali što se dogodilo u međuvremenu, sada su dobili odgovor. U najnovijem videu (koji možete vidjeti iznad teksta) objavljenom početkom mjeseca Joe je otkrio da radovi traju i dalje i to punom parom. 

Ispod kuće nalazi se pravo malo gradilište u kojemu se apsolutno ništa ne radi ručno. Nakon što dođe s posla, Joe ide u podrum i daljinski upravlja minijaturnim strojevima te zemlju i pijesak kamionima odvozi na dvorište. 

Joe je prije dvije godine otkrio da je sve počelo s njegovim interesom za modele strojeva koje je sam gradio. I onda se, kaže, sjetio ovog projekta. Da toga nije bilo, tvrdi Joe, već bi sigurno izgubio interes za hobi modelarstva. 

Na godišnjoj razini, Joe iskopa otprilike 3 kubična metra zemlje. Kaže da mu se ne žuri. Bavi se poljoprivredom i poljodjelstvom: uzgojem krava i obrađivanjem zemlje. U vrijeme sezone radni dan mu traje i do 16 sati pa nema toliko vremena za svoj projekt ispod kuće, no postoje i mjeseci kada nema previše obaveza pa se opušta u društvu minijaturnih bagera i kamona. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare