To je to što me zanima!

Kako do vlastite tvrtke u vrijednosti od milijun kuna?

Visoko ste obrazovani i stručni, ali ne uspijevate naplatiti svoje znanje? Pokrenite trening ili konzalting biznis!
Vidi originalni članak

Piše Željko Zoričić, konzultant i trener s desetogodišnjim iskustvom u obrazovanju poslovnih ljudi u Hrvatskoj i regiji.

Je li u Hrvatskoj moguće pokrenuti trening ili konzalting biznis te s klijentima iz godine u godinu sklapati ugovore koji pojedinačno donose nekoliko stotina tisuća kuna ili više?

Je li moguće godinu za godinom stvarati prihod u rasponu od milijun kuna do milijun eura i to s profitnom stopom koja vlasnicima tvrtke omogućuje ugodan život?

Odgovor na ova pitanja glasi: DA! Moguće je.

Znam to i više nego dobro jer s dvojicom poslovnih partnera upravo takav biznis uspješno vodim cijelo jedno desetljeće. Recesija uzima danak u radnim mjestima i padu kupovne moći, no znači li to da u Hrvatskoj baš nitko nema novca?

Istina je posve drugačija!

Novca ima unatoč recesiji, ali je malo onih koji znaju što poslovne organizacije i bogati pojedinci koji njime raspolažu trebaju. Malo je onih koji znaju što i kako ponuditi, kako klijentima ostvariti istinsku, mjerljivu korist, a sebi lijepu zaradu. Ukoliko želite istražiti vlastite potencijale i mogućnosti pokretanja trening ili konzalting biznisa, pozivam vas na uvodni, besplatni seminar na tu temu.

Datum: 19.02.2012. (nedjelja) od 10:00 do 14:00 h.
Mjesto: hotel „Antunović“, Špansko, ZG
Prijave i više detalja o programu na www.horizont.hr/konzaltingbiznis

Idi na 24sata