To je to što me zanima!

Karlovačko 0,0% Maxx – pivo koje ruši predrasude

Karlovačka pivovara svoj portfelj je prošila s još jednim izvrsnim pivom – bezalkoholnim pivom Karlovačko 0,0% Maxx u kojem se može uživati bez ograničenja u bilo kojem dobu dana.
Vidi originalni članak

Odlično bezalkoholno pivo Karlovačko 0,0% Maxx novi je član portfelja Karlovačke pivovare. Spravljeno je od biranih kvalitetnih sastojaka i sadrži 0,0% alkohola. Jedinstven spoj pšeničnog i ječmenog slada daje ovom bezalkoholnom pivu svježinu i odličan gorko-sladak okus.

''Da bismo stvorili Karlovačko 0,0% Maxx  pomaknuli smo uvriježene granice u proizvodnji bezalkoholnog piva. Ovo pivo napravljeno je od vrhunskih sastojaka i ima odličan okus. Njime želimo srušiti predrasude koje se, nažalost, vežu uz bezalkoholno pivo i pokazati da i bezalkoholno pivo može imati sjajan okus'', izjavila je Branka Slaveska, predsjednica Uprave Karlovačke pivovare te dodala: ''Budući da je naše pivo stvoreno na drugačiji način od ostalih bezalkoholnih piva, uvjereni smo da će Karlovačko 0,0% Maxx značajno doprinijeti razvoju pivske kategorije i da će ga potrošači prepoznati kao idealno pivo u kojem se može uživati  bez ograničenja - u bilo kojem trenutku dana i u bilo kojoj prilici.''

Karlovačka pivovara ove godine slavi 160. godina postojanja i proizvodnje piva vrhunske kvalitete. Stoga poziva sve svoje odrasle potrošače da se pridruže slavlju te svoje rođendane i ostale posebne prigode ove godine proslave uz omiljeno pivo – Karlovačko, Karlovačko crno, Karlovačko Radler ili Karlovačko 0,0% Maxx.

Idi na 24sata