To je to što me zanima!

Kaufland otvorio novu poslovnicu u Trogiru

S otvorenjem još jedne poslovnice, Kaufland je otvorio preko 170 novih radnih mjesta te gradu Trogiru donirao 20 000 kuna i dječjem vrtiću Trogir 10 000 kuna
Vidi originalni članak

Kaufland je u utorak, 09.06.2015. otvorio novu poslovnicu u Trogiru na adresi Kneza Trpimira 301, 21220 Trogir i time se otvorilo preko 170 novih radnih mjesta

Kaufland je posljednjih godina znatno pojačao ekspanziju hipermarketa u Hrvatskoj čime je poslovnica u  Trogiru 34. poslovnica u Hrvatskoj, a 5. na području Dalmacije.

Poslovnicu su otvorili direktor nekretnina Kauflanda g. Vedran Abramović i direktor prodaje Kauflanda g. Marco Steppe koji su poželjeli puno uspjeha u radu nove poslovnice voditelju g. Ivanu Kolovratu.

Kaufland je u vidu svog društveno odgovornog poslovanja povodom otvorenja donirao 10.000 kn dječjem vrtiću Trogir, podružnici Dječji vrtić Vrabac koju je primila ravnateljica vrtića gđa. Ana Belas te donaciju u iznosu od 20.000 kn Gradu Trogiru i Turističkoj zajednici grada Trogira za manifestaciju „45. Trogirsko kulturno ljeto“ koju je primio gradonačelnik Trogira g. Ante Stipčić.

Poslovnica u Trogiru ima 170 parkirnih mjesta, a u sklopu dućana su i specijalizirane trgovine. Na preko 2.500 četvornih metara nalazi se više od 20.000 različitih proizvoda. Glasnogovornik Kauflanda g. Dubravko Kušec ističe da preko 70% prehrambenih proizvoda čine hrvatski proizvodi. Kaufland za čak 2.500 proizvoda jamči diskontno niske cijene. Kaufland-ovu robnu marku K-Classic čini oko 900 kvalitetnih proizvoda čime se nudi vrhunska kvaliteta po najpovoljnijoj cijeni. Kaufland se tom ponudom prilagodio potrebama naših kupaca i u sezoni.

Kaufland se ovom prilikom posebno zahvaljuje Gradu Trogiru, gradonačelniku g. Anti Stipčiću i njegovom timu na izvrsnoj suradnji u brzoj i uspješnoj realizaciji ovog projekta na zadovoljstvo građana Trogira i njihovih gostiju.

www.kaufland.hr

Idi na 24sata