To je to što me zanima!

Klub Urnebes ponovno osvaja svojim ludim provodom

Nakon kratke ljetne stanke jedno od najluđih mjesta za noćne provode u Zagrebu opet je u punom pogonu što je proslavljeno raspojasanom zabavom proteklog vikenda
Vidi originalni članak

Nakon kratke ljetne stanke jedno od najluđih mjesta za noćne provode u Zagrebu opet je u punom pogonu što je proslavljeno raspojasanom zabavom proteklog vikenda.  Restoran i klub Urnebes ponovno je postao neizostavna adresa  za sve one kojima po noći najbolje proradi adrenalin. Srijedom nas očekuju koncerti najveselijih i najpoznatijih zvijezda iz Hrvatske i regije, a vikendima cjelonoćni program uz poznate zagrebačke DJ-eve, MC-eve te Robija i Ljilju, neizostavni vokalni duo. Najveća novost u Urnebesu je petkom - krenuo je novi program s pjevačicom i pjevačem iz Beograda koji će vam približiti dinamični noćni život kakav je na beogradskim splavovima. 

A kad se uz sve gore opisano doda kako je Urnebes jedini restoran u Zagrebu koji radi cijelu noć, onda ne čudi što je postao omiljena destinacija za zabavu brojnih estradnih i sportskih zvijezda koje baš tamo redovno dolaze u  noćne provode. Povodom otvorenja nove sezone, uprava Urnebesa odlučila je specijalnom ponudom počastiti svoje vjerne posjetitelje pa Vas do kraja mjeseca očekuju specijalni paketi za momačke i djevojačke zabave kao i rođendane koje možete rezervirati na broju 098 55 55 11. 

U priloženoj galeriji pogledajte kakva je atmosfera bila na nedavnom otvorenju nove sezone. 

Idi na 24sata