To je to što me zanima!

Brendiranje primitivizma sad je hrvatska nacionalna vrijednost

Dok se za slučajeve seksualnog zlostavljanja u javnosti, npr. u Francuskoj, plaća fina kazna od 750 eura, kod nas se ovakve devijacije opravdavaju. Mnogi gledaju krivce u zrcalu i pritom ne vide problem
Vidi originalni članak

Nedavno je na jednom portalu osvanuo zanimljiv osvrt jedne čitateljice koja je ovo ljeto na Murteru doživjela više odvratnih scena u režiji seksualnih predatora koji na rijetkim usamljenim plažama maltretiraju žene koje se samo žele u miru okupati ili sunčati. Naglasila je da nije bila gola nego u kupaćem kostimu i pareu te da se nakon svega osjećala ne uznemireno nego silovano, šokirano i poniženo. Zar jedna žena ne smije sama otići na plažu? Samo nenormalan primitivac to može smatrati pozivom na seksualno općenje. Kao da je život jeftini češki pornić.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Suštinu u prvi plan 29.10.2021.

    S oštrim psima na plaže na Murteru, pa da vidimo hoće li se lokalni manijaci i dalje upuštat u opisane radnje i uznemiravat nepoznate žene. Psi će ih lako "dopratit" do kuća, pa gradonačelnik neće morat tražit druge dokaze. Ili bojkotirat Murter?

  • 29.10.2021.

    hr nacionalna vrijednost? što tako nešto postoji? :-D

  • Tirkizna Leptirica 28.10.2021.

    S*anje nacije! Šta ćeš ......

Komentiraj...
Vidi sve komentare