To je to što me zanima!

Čekamo treće dijete, a muž me stalno i nemilosrdno vara...

Iako sam ga nekoliko puta uhvatila u lažima i prevarama, svaki sam mu se put vratila. Sad čekamo treće dijete, no ja sam puna sumnji, plačem i ne vjerujem mu
Vidi originalni članak

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine,  

dugo sam u braku i imam dvoje djece, a treće je na putu. Muž me dugo godina varao i, iako sam sve saznala, svaki put bih mu se vratila. Imam osjećaj da me i dalje vara, no ne želi priznati. Izgubila sam povjerenje u njega i nisam zbog toga sretna. Uvijek mi se vraćaju slike iz prošlosti, bude mi teško pa plačem. Jesu li moje sumnje istinite? Hoće li se u mom životu pojaviti neki drugi muškarac i hoću li prodati automobil? 
šifra: nesretna

Odgovor :

Vaš suprug je prema svima dobar osim prema vama, a vi ste nježna i sentimentalna djevojka. Puno razmišljate, mijenjate raspoloženja i ne možete dugo boraviti na jednome mjestu. On je tvrdoglav, konfuzan, često napet i nezgodan. Vjeran vam nikad nije bio, a imali ste tijekom braka mnogo neugodnih situacija. Doista ne mogu shvatiti da ste u tako nesigurnom braku išli i na treće dijete. Trebali ste prije razmišljati o svemu, a ne sebe i njega naviknuti na ovakve situacije. I dalje će biti kao i dosad jer on je uvjeren da ga nećete ostaviti i misli da je on za vas jedini na svijetu. Ne vidim da će se brzo povući te vratiti normalnom životu i obitelji. Žene s kojima se viđa su loše u svakom pogledu i ispod svake ljudske dostojanstvenosti. Vi ste mu to omogućili. Sad ste manji od makova zrna, a on radi po svom i cilj mu je da tako i ostane. Nikad mu se niste suprotstavili, stoga je najbolje da potražite savjet u centru za skrb i slijedite njihove upute. Vidim da će teško pristati na bilo kakve uvjete i sve će biti isto. Automobil ćete prodati u ovih mjesec dana.  

Idi na 24sata