To je to što me zanima!

Čemu se nadati tu gdje Šahtar primi 7, a Porto čak 6 komada?

Neka Mamić pogleda utakmice u kojima su ozbiljne europske momčadi teško stradale kod Bayerna, ali neka pogleda i zadnja dva gostovanja Augsburga...
Vidi originalni članak

Utorak će biti poseban dan za hrvatski nogomet i sve navijače Dinama. Kakva kulisa: velebna Allianz Arena, a na njoj četiri-pet tisuća navijača Dinama. Po ljestvici dvoboj dvije vodeće momčadi skupine F Lige prvaka. Idealan scenarij za Zorana Mamića i “modre”. Gotovo sve će biti idealno do početka utakmice, a što onda?!

Realno, teško da Dinamo ima i minimalne šanse da izbjegne poraz. Prošle je sezone Bayern u Ligi prvaka sedam komada zabio Romi na Olimpicu. Šahtar je u uzvratu osmine finala na Allianz Areni dobio sedam, a Porto u četvrtfinalu šest komada. To je Guardiolin Bayern, momčad koja je prije tjedan dana za deset minuta pet golova zabila njemačkom viceprvaku Wolfsburgu.

Čemu se nadati na terenu gdje i jedan veliki Porto, dvostruki europski prvak primi šest komada?! Zoranu Mamiću sutra treba 11 lavova, 11 igrača koji će doslovno ostaviti srce na terenu. Neka Mamić pogleda utakmice u kojima su ozbiljne europske momčadi teško stradale kod Bayerna, ali neka pogleda i zadnja dva gostovanja Augsburga. Jednom su dobili, drugi put su nedavno izgubili iz nepostojećeg penala.

To je formula za eventualni uspjeh na Allianz Areni. Kopirati igru Augsburga. Ako se uspije u tome, onda postoji neki tračak nade u čudo i senzaciju. Jedna je već napravljena, ona protiv Arsenala. Igrači Dinama i Zoran Mamić odaju dojam kako potajno vjeruju i u onu drugu - bod kod bavarskog diva.

Puno više od rezultata brinu najave o navijačkom obračunu. Dio BBB-a je u Münchenu, a Grobari su s Partizanom u 80 kilometara udaljenom Augsburgu. Prolaze kroz München, valjda se neće susresti s navijačima Dinama. Nadamo se da su sve te priče napuhane i kako njemačka policija neće imati previše posla u utorak i srijedu. Bolje je ipak uživati na Oktoberfestu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • ja-sam-nitko 28.09.2015.

    Imaju jedno od najboljih momcadi svijeta, najboljeg golmana svijeta, lika koji je u 9 minuta utrpao 5 golova i koji je jednom real madridu dao 4 gola u jednoj utakmici, imaju igrace koji su njemacku vodili do svijetskog zlata prosle godine, imaju 5 lige prvaka, od kojih zadnja prije dvije godine....hmm...realno sve osim bayernovih +3 bi bilo cudo

  • Ideš Miki 28.09.2015.

    A nakon utakmice odmah na Oktoberfest. Rekao ja za svaki primljeni gol ja pijem jedan Mass! Hebate kako ću se napiti :D

  • pajo1995 28.09.2015.

    Realno do nekih 3,4 razlike bi bilo prihvatljivo i nebi bilo ponižavajuće jer nije sramota izgubiti toliko od Bayerna u gostima...mislim da će za Dinamo sutra biti puno važnija utakmica Arsenala i Olympiakosa gdje bi bilo odlično da Grci ostanu i dalje na nuli i onda protiv njih u 3. i 4. kolu da izađu i dalje sa bodovnom prednosti i sasvim bi bilo realno onda to treće mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare