To je to što me zanima!

HDZ napada Milanovića zbog partije, a 97.000 ljudi u HDZ je došlo iz Saveza komunista...

NOVI EXPRESS Ante Sanader zaboravlja da je on istaknuti čelnik HDZ- a i da svojim postupcima sramoti svoju stranku, ali i Ivu Sanadera, koji čami u Remetincu i kojemu bi se trebao ispričati radi istog prezimena...
Vidi originalni članak

1. Završilo je emitiranje izvrsne TV serije “Područje bez signala” režisera Dalibora Matanića kojemu čestitamo, kao i ekipi i - zna se - HTV-u. Ponovno izvrsna - “A strana” o diskografiji iz koje, uz pomno odabranu glazbu, izdvajam zanimljive i stručne komentare Siniše Škarice, Petra Popovića Pece i vrlo posebna razmišljanja kraljice naše glazbe - jedne, jedine i jedinstvene Josipe Lisac, koja je na kraju i zapjevala.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 13.02.2022.

    Sve dok se besmisleno i neprekidno lamentira o nekim partizanima, ustasama, pobjedama i ratovima nećemo pomaknuti jedan milimetar prema naprijed, sa ovog dna.

  • max2017 11.02.2022.

    Liliću odakle su se regrutirali svi članovi svih partija i svi do zadnjeg kupci "društvene imovine" u prihvatizaciji  90.-ih ? Partijski sekretari i direktori  imali su informacije,veze, i moć kupovati po kunu ono što vrijedi stotine milijuna ?!..........jedino oni i kriminalci-povratnici iz svijeta i zatvora..........

  • nec.1996 11.02.2022.

    Lako za partiju, nego gdje je lova??!! To nam recite i vratite na mjesto, da živimo i mi jadnici bar malo dostojanstveno!! Pusti partiju, nego gdje je 200 mil eura??

Komentiraj...
Vidi sve komentare