To je to što me zanima!

Iza kamere: Gdje li se sakrio i što sada radi Slavko Linić?

Traže ga čak u Dubaiju. Nema ga ni na palubi male motorne jahte na kojoj je plovio s prijateljem Jozom Kalemom. A poznato je da se Slavko Linić prijatelja ne odriče
Vidi originalni članak

Pitanje vrijedno 27 milijuna kuna glasi gdje je Slavko Linić? Bivši ministar financija nestao je s televizijskih ekrana i naslovnica, a ni na jedno pitanje nismo dobili odgovor. Je li smijenjeni ministar pod istragom? Je li u slučaju Spačva država oštećena za milijune kuna? Koja je pitanja premijer Milanović postavio Liniću, a na koja nije dobio odgovor? Što Linić ima reći, ali ne želi prije nego što se održe europarlamentarni izbori? Umjesto odgovora na sva ova pitanja, ministar financija pretvara se u SDP-ova karizmatika kalibra velečasnog Zlatka Sudca. Radnici Spačve izrezali su njegove slike iz novina i drže ga u novčanicima poput sveca. “Znamo da danas nije popularno izgovarati njegovo ime, ali bez njega izgubili bismo i svoje minimalne plaće od kojih živimo”, tvrde u izjavama za novine. 

Paparazzi ga bezuspješno traže u Dubaiju. Nema ga ni na palubi male motorne jahte na kojoj je u trenucima odmora plovio sa svojim prijateljem Jozom Kelemom. A poznato je da se Slavko svojih prijatelja ne odriče, bez obzira na to što se protiv njih vode istrage. Nema ga ni na redovitoj partiji briškule s prijateljima Zlatkom Klarićem iz HAC-a i Željkom Denonom, direktorom Autoceste Rijeka - Zagreb, o čemu je pisao Business.hr. I onda, kad je stvar već izgledala beznadežno misteriozno, pojavio se mali trag.

Crtica u subotnjim dnevnim novinama. Slavko Linić viđen je u centru Zagreba. U besprijekornom odijelu i s torbom za spise u ruci. Izronio je iz sumaglice i dima na dijelu ulice koji se upravo asfaltirao. Prepoznali su ga radnici Industrogradnje i počeli mu mahati. Mahnuo je i on njima. Bio je nasmijan i pozdravljao se sa svima koji su mu se javili. Nije poznat razlog njegove pojave u centru grada, gdje se navodno zadržao vrlo kratko. Ono nešto nije pisalo - je li ostavio torbu, kome i gdje?


Idi na 24sata

Komentari 79

  • japanokinez 23.05.2014.

    Svima njima daje se previše vremena da se snađu u vremenu i prostoru. Umjesto da se svaka i mala naznaka HAPSI, ne, pušta ih se da se dobro pripreme za "obranu".

  • SAINT 22.05.2014.

    Sređuje dokumentaciju prije nego ga Uskok zgrabi.

  • Gordana Firšt 17.05.2014.

    Gdje si da si moj golube, zar nas ne vidiš ? E, vidiš, vidiš i boli te briga !

Komentiraj...
Vidi sve komentare