To je to što me zanima!

Izbornik se noću pretvori u bitangu iz seoske krčme...

Neshvatljivo i neprimjereno ponašanje izbornika koje bi savez trebao sankciniorati, ali sumnjamo da će predsjednik Šuker, koji Štimca zove “srce”, uopće reagirati
Vidi originalni članak

Zavaljan u fotelju luksuznog hotela Hyatt, s cigarom i čašom Mladog meseca, vrhunskog crnog vina, Igor Štimac držao se kao da je u najmanju ruku svjetski prvak. Bahat i bezobrazan, s nekim tezama nakon kojih se čovjek zapita je li mu dobro...

Hvali se kako pomaže klubovima, poput Hajduka ili Belupa, a kad mu se kaže da bi i Dragovoljcu trebala pomoć, bez razmišljanja poruči: “Poserem im se u usta”. Ponovio je to nekoliko puta, uz dodatak: “Napišite to”. Neshvatljivo i neprimjereno ponašanje izbornika koje bi savez trebao sankcionirati, ali sumnjamo da će predsjednik Davor Šuker, koji Štimca zove “srce”, uopće reagirati. Marširao je Štimac i dalje, dijelio lekcije, kritičare “nabijao na onu stvar”.

S cigarom i čašom u ruci te s takvom retorikom izgledao je kao kakva bitanga u balkanskoj krčmi, a ne izbornik koji, zajedno s igračima, predstavlja cijelu naciju. Da mu je možda vino bilo prejako, dokaz je i njegovo pitanje: “Na osnovu čega očekujete da Hrvatska igra dobro?!”

Znači, osma smo reprezentacija svijeta, imamo igrače iz Reala, Bayerna, Šahtara, Seville... Prošlog ljeta uspješno smo se hrvali s finalistima Eura, Italijom i Španjolskom. Nismo prošli skupinu, ali umrli smo muški.

Danas? Igramo loše protiv daleko slabijih reprezentacija! A Štimac svejedno tvrdi da ćemo sigurno proći dodatne kvalifikacije?! Protivnici nam mogu biti i Francuzi, pa sad mi možemo pitati izbornika: “S obzirom na igru reprezentacije, na osnovu čega mislite da ćemo se plasirati na SP?”

Idi na 24sata

Komentari 80

  • lstojcic 09.09.2013.

    Sa kime tikve sadi ne može biti ni bolji ni pametniji.Proglasili su nekad HNS leglo mafije ,lopova i nesposobnjakovića a u što su to danas pretvorili ovu organizaciju Tri jahača Apokalipse,Šuki Maminjo i Štimac.Sramotni trojac na čelu nečega što bi trebalo biti sveto A nije ni čudo kad su se okružili poslušnicima,ljudima koji vide samo svoje guzice i ližu njihove.

  • rođo101 09.09.2013.

    pitam se šta se dogodi s hrvatima kad pređu srpsku granicu?velika većina ih zaboravi da su hrvati i odma opleti po svom narodu po svojoj naciji.mamić ja vas volim,ja volim srbe,ja oću da slušam srpsku muziku,štimac nabijem na onu stvar sve hrvate koji misle da me treba smijenit u beogradu jue život,,serem se usta onim iz sigeta,meni je ovdje super.pa dragi moji svi koji odete tamo i izgubite kompas i ostanite tamo vjerujte da nam nećete falit ni sekunde u hrvatskoj.

  • kljukica 09.09.2013.

    Igore budi covjek i daj ostavku onom supljeglavcu Sukeru. MOZDA I ON ODE:

Komentiraj...
Vidi sve komentare