To je to što me zanima!

Kad će se konačno staviti točka na veličanje zločinačke NDH?

NOVI EXPRESS Rusi su sve okrutniji u napadima. Televizije snimaju sve strahote, pa i užasne prizore mrtvih na kolodvoru, ali nažalost, svijet nema pravih odgovora kako zaustaviti ubijanje...
Vidi originalni članak

Nažalost, i dalje ubijanje, razaranje, mrtvi civili i djeca, Ukrajinci brane svoje na nekoliko fronti, a Rusi su sve okrutniji u napadima. Televizije snimaju sve strahote, pa i užasne prizore mrtvih na kolodvoru, ali nažalost, svijet nema pravih odgovora kako zaustaviti ubijanje osim da što više naoružava ukrajinsku vojsku. Hrabar posjet Ursule von der Leyen gradovima Buči i Kijevu, kao i britanskog premjera Johnsona te austrijskoga kancelara, koji je razgovarao sa Zelenskim, a poslije i s ruskim predsjednikom Putinom. Europska diplomacija je maksimalno angažirana u pomoći Ukrajini. U Hrvatskoj su se Ukrajinci odlično uklopili u svakodnevni život, a posebno je interesantno u Korenici, gdje je popularni i uvijek galantni ugostitelj Macola dao na raspolaganje hotel i druge prostore za izbjeglice. Gledamo djecu u školi, neki se zapošljavaju, sve skupa u toj nesreći malo optimizma. Treba povremeno dati analize koliko i po kojim osnovama Rusi gube od nametnutih svjetskih sankcija, ali i koliko gube zemlje koje ih nameću, uključujući Hrvatsku.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • 17.04.2022.

    Sa tom prastarom i izlizanom temom političari samo jadno manipuliraju sa određenim skupinama ljudi koje sadašnjost nažalost ne zanima.

  • ilmare 17.04.2022.

    Kad Plenki kaže da je je to zabranjeno i TOČKA !

  • torcida1976 17.04.2022.

    Ovaj i sad pjeva druze tito mi ti se kunemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare