To je to što me zanima!

Kada bi Dinamo kupio Hajduk, Hajduk bi igrao finale Kupa...

Da sam gradonačelnik Splita Ivo Baldasar, dao bih Hajduk ekipi od koje su igrače morali zaštititi specijalci... Evo vam ga pa radite s Hajdukom što mislite da treba
Vidi originalni članak

Vlasnik Dallas Mavericksa Mark Cuban i ja se slažemo. Besmisleno je kupce svojeg proizvoda ili usluge pitati kako da unaprijediš poslovanje. Oni previše briga imaju pokušavajući unaprijediti svoje kompanije ili zadržati svoja radna mjesta. Vlasnik restorana može pitati goste sviđaju li im se jela. Ali jadna mu majka pita li ih kako da ispeče ribu. Da oni to znaju, imali bi svoje restorane. Ili, da se vratimo na naš aktualni teren, imali bi svoje klubove, ili bi bili treneri, igrači, što već.

Zato, da sam Baldasar, dao bih Hajduk ekipi od koje su igrače morali zaštititi specijalci. Ma, ne da bih im, uz uvjet da ga ne smiju preseliti iz Splita, dao Hajduk očišćen od dugova, nego bih im još dao lovu za godinu rada. Čak ne bih inzistirao da, prodaju li ga, novac mora ići gradu, županiji, državi, nekoj humanitarnoj udruzi, ikome. Evo vam ga pa radite s Hajdukom što mislite da treba. Dao bih ga bilo kome zato što je Dinamo toliko uspješniji od Hajduka prvenstveno zato što je praktički privatiziran.

Podjednako je i tragično i komično napadati bilo pojedince, bilo cijelu Hajdukovu momčad jer je Split prošao u finale Kupa. Pa, ljudi moji, to je realno stanje stvari. Što se ove dvije momčadi tiče, da odigraju pedeset puta po dvije utakmice, vjerojatno bi konačni ishod bio blizu egala. Nema rezona inzistirati da Hajduk mora proći Split. To je čista inkvizicija, kao i redovito smjenjivanje Dinamovih trenera jer nisu napravili nešto značajno u Europi.

Karikirat ću. Da Dinamo kupi Hajduk, i da Hajduk postane treća Dinamova momčad u ligi, Hajduk bi igrao bolje nego što igra danas, bio bi bolje plasiran u ligi, igrao bi finale Kupa (dobra je šansa da bi ga i osvojio), a podrazumijeva se da bi i financijski bolje stajao. Odmaknemo li se od karikature, dao bih onoj ekipi Hajduk i lovu za godinu dana rada i bio bih kralj za sva vremena. Riješio bih se muke. Bude li Hajduk prvak, ja sam to omogućio. Bude li vlasnike morala štititi policija, a što ćeš, njihova briga. Neka i oni nađu novog vlasnika. Do pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • frkos 26.04.2015.

    ovi iz udruge, njihov hajduk, to je ekipa koja prati hajduka iz ko zna kojih razloga i zbog toga im nije važno kako je nekad slavni klub posta klub kojim se svi sprdaju, a to su najviše upravo oni zaslužni svpjim glupim ponašanjem, i dobro je novinar reka da im ga triba dat, jer ionako neznam ko bi to imalo pametan ima volje, pored njih, uopče radit u hajduka. Kad vole hajduk neka ka udruga provedu referendum u splitu i neka pitaju prave navijače i ljubitelje HAJDUKA što misle o njihovom djelovanju. Pravi navijač dođe na stadion, navija veseli se pobjedi, tuguje zbog poraza, a ne osniva nekakve kvazi udruge iz ko zna kojih razloga.

  • lukaku1 25.04.2015.

    Septicku jamu Ril..a i ostale iz Naseg Hajduka ceka lip zivot u Splitu sad kad su unistili Hajduka i ekipa poludi !!!

  • hyndai 25.04.2015.

    Doći će i to vrijeme,budite sigurni.To znači kraj za ove huligane koje se pušta bez karte,prije toga im se prošvercaju bengalke i sl.,da mogu divljati.Biti će,plati pa navijaj ako hočeš,ako nečešširoko ti polje.Biće kako treba biti,bez huliganasa djecom i obitelji na utakmici kao sav normalan svijet.Kakva Torcida,kakvi BBB i sl.idioti.Prošlost!

Komentiraj...
Vidi sve komentare