To je to što me zanima!

Kako je Zagrebom prošao cijeli eskadron jahača apokalipse

NOVI EXPRESS Kad malo bolje razmislim, ako nedajbože dođe do nekakve ozbiljne vojne ofenzive na RH, za Hrvatsku bi bolje bilo da nas Banožić napada negoli da nas brani
Vidi originalni članak

Kao da nije bilo dovoljno što je u posljednjih par godina glavnim gradom Republike Hrvatske projahao cijeli eskadron notornih jahača apokalipse, nedavno se direktno s neba sručila na Zagreb nimalo bezazlena masivna letjelica. Nakon potresa u pandemiji, evo još i drona u ratu. Ovaj bizarni događaj koji se zbio usred Zagreba do sada je uvjerljivo najopskurniji u rusko-ukrajinskom sukobu (čitaj: ruskoj agresiji na Ukrajinu). Podsjetimo, u četvrtak navečer u Zagrebu je, pored Studentskog doma “Stjepan Radić”, u kojem stanuje nekoliko tisuća studenata, pala vojna bespilotna letjelica Tupoljev Tu-141 Striž, proizvedena još u vrijeme SSSR-a. Lansirana je iz Ukrajine, u kojoj je u tijeku ruska invazija.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 21.03.2022.

    Bolna i tužna istina i realnost jer stručnost, znanje i odgovornost odavno više ne postoje ovdje.

  • Luna777 21.03.2022.

    Hmm, priznajem da me je gosp. Milas nasmijao ali i rastužio našom stvarnošću. Između ostalog on kaže: "Banožićeve specijalne trupe navodno još traže pilote. Nema veze što se zna da je riječ o bespilotnoj letjelici. Bane ništa ne prepušta slučaju!" Baš sam se nasmijala ovoj dosjetki. No, mali Bane, sa završenim doktoratom u Osijeku svakodnevno pokazuje svoju potkapacitiranost, pa i sa ovom letjelicom od 120 kilograma eksploziva.. Eto, ti i takvi ministri su odabir Plenkošenka. Da ne pričam o korupciji i kriminalu vladajuće stranke. Kad će konačno revizija Vlade???

Komentiraj...
Vidi sve komentare