To je to što me zanima!

Kerum ima pravo na ljutnju, lik iz sapunice mu nije do koljena

Kerum je previše složena ličnost da bi ga sad neki Stipe mogao tako lako zamijeniti. Donosimo sve emisije u kojima bi Kerum mogao gostovati...
Vidi originalni članak

Željko Kerum se naljutio što su scenaristi serije Ruža vjetrova uzeli njegov lik i djelo kao predložak za lokalnog šerifa Stipu, kojeg u seriji glumi Stojan Matavulj. I u pravu je Kerum, svatko bi se naljutio kada bi imao tako raznovrstan životopis kao splitski gradonačelnik. Jedna tv serija ne može pokrit sve ono u čemu je Kerum talentiran, pa je jedini primjereni način da se ga se predstavi - reality show, koji bi mogao pokriti cjelokupni tv program. 

Kerumove emisije od jutra do navečer

Kamere se pale već u ranu zoru, oko 11, kada gradonačelnik ustaje u svojoj vili na Mejama i građanima, krmeljavo sjedeći na svojoj terasi i srčući makijato, želi dobro jutro. Nakon toga prati se njegovo putovanje Ferrarijem do posla ("Peta brzina") pa pokušaji parkiranja istog na za to neprikladnoj površini ("Mr. Bean ide u grad"), dolazak na sjednicu gradskog vijeća, vrijeđanje oporbe te izlazak iz zgrade na stražnja vrata ("Državnik novog kova"). Slijedi cjelodnevni obilazak grada te dolazak u omiljeni kafić ("Kafić Uzdravlje"). Usput se dolazi na prosvjede na Rivi gdje pjeva ("Ne zaboravi stihove") i sukobljava se s pripadnicima navijačkih skupina ("Klub boraca"). 

Vikend, kad se zaputi u Ogorje, idealan je za malo rada u polju ("Plodovi zemlje"), druženje s potomstvom ("Filipove (odnosno Željkove) bebe"), krstarenje megajahtom do Paklenih otoka ("More") na porciju jastoga, pršuta, sira i vina ("Večera za pet")

Nakon takvog turobnog dana vrijeme je da se sa svojom Fani opusti u kazalištu ("Opera box"), a nakon toga malo i prošeće u društvu svojih najodanijih prijatelja u ugodnoj ljetnoj noći ("Seks i grad"). Vikend, kad se zaputi u Ogorje, idealan je za malo rada u polju ("Plodovi zemlje"), druženje s potomstvom ("Filipove (odnosno Željkove) bebe"), krstarenje megajahtom do Paklenih otoka ("More") na porciju jastoga, pršuta, sira i vina ("Večera za pet"). Bilo bi tu materijala i za čitav niz krim-serija. Kad sin upadne u nevolje i pomlati se s huliganima, a policija danima ne može rasvijetliti slučaj, vrijeme je za CSI:Split ( s najboljim forenzičarem među Splićanima Draganom Primorcem). Kad Kerum jurne 220 na autocesti stižu hrabri dečki iz Cobre 11.

 A njegove izjave o dugi, suncu, mjesecu, inteligenciji dobar su materijal za Na rubu znanosti. A kad javno u eteru objavi da se rastaje od supruge i da ima mlađu djevojku...e to je već endemski Kerum show. Gledanost zajamčena.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • braceseke 11.09.2011.

    Kerum je KRALJ a vi takozvani splićani ne serite imali ste i prije gradonačelnika i šta ste dobili RIVU eto vam je pa šetajte po njoj.

  • bebasam 10.09.2011.

    Šta neki nazovimo "ljudi" seru po Kerumu!ne kažem,možda je lopov,al daje i siromašnima,misli na narod.Šta bi vi da ste na njegovom mistu?Ne bi se obogatili da vam se pruži bilo kakva prilika poštena il nepoštena?Ma daj zato ne pričajte!Svi bi se pokondirili i ne bi dali sa sobom pričat,a on je i dalje osta naš mali čovik.Koji je gradonačelnik do sad dao išta gradu Splitu?Kerum je dao vrtiće,čak je neke sam financirao,daje umirovljenicima,nezaposlenima.Tko je drugi dao?NITKO!!!A sad pljuju po njemu i za spomenik na Marjanu,što će ga napravit od svojih para!!!Pitam se kako bi tek pljuvali da ide iz proračuna grada Splita?!Mi smo jadan i nadasve pokvaren i zavistan narod NAŽALOST!!!!NE DAJ SE KERUME I SVAKA TI ČAST!!!!!

  • iMac 10.09.2011.

    Sta si tija rec Buca pa to su sve odlicne serije i sa ovin si samo diga rejting gradonacelniku, ajde priznaj da bi volija bit ka on he, he

Komentiraj...
Vidi sve komentare