To je to što me zanima!

Španjolska igra bez napadača pa može i Hajduk bez stopera

Trenutno je više stopera Hajduka u bolnici u Zagrebu nego na treningu u Splitu. No nema veze, ako može Španjolska igrati bez napadača, može i Hajduk bez stopera
Vidi originalni članak

Može Hajduk plesati na rubu stečaja, može se boriti za opstanak, može sto godina biti u krizi, ali jednu stvar njegovi navijači nikad neće priznati - nikad neće priznati da je Dinamo bolji. Prije će se Purgeri složiti oko datuma osnutka Dinama, nego li će im Dalmatinci priznati dominaciju.

I zato će Poljud u nedjelju opet biti krcat i zato će tribine proključati kad spiker Vedran Očašić, uoči izlaska igrača na teren, gledatelje pozdravi: ''Dobro došli na Poljud, u dom najvećeg hrvatskog kluba''.

I nitko ih neće uvjeriti da Hajduk nije najveći, kako zbog svoje povijesti, tako i zbog ljubavi navijača. 

Poljud će biti krcat i zato jer ništa ne može mobilizirati navijače Hajduka kao derbi protiv Dinama. Da u nedjelju na Poljud stiže Lokomotiva ili Cibalija, Splićani bi uz jutarnju kavicu ''rigali vatru'' na pomoćnog suca Krmara, koji je poništio čisti gol Plazonića u Koprivnici i pustio kontru Slavena iako je Glavica igrao rukom. 'Ko šiša Krmara, u nedjelju je Dinamo, a kad je Dinamo pred vratima, sve drugo se zaboravlja.

Pa tako i činjenica da je trenutno puno više stopera Hajduka u Kliničkoj bolnici Dubrava u Zagrebu, gdje je ozlijeđeni Maloča posjetio operirane Milovića i Jonjića, nego na Krstičevićevom treningu. Nema veze, ako može španjolska reprezentacija igrati bez napadača, može i Hajduk bez stopera.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • gsh 19.02.2013.

    srce uvik drugacije zakuca

  • Volim Barcelonu 18.02.2013.

    NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA!! Ajmo bijelii ;)

  • Charles Lee 18.02.2013.

    Neznam kad se ovako ginulo za dres,miriše na dobro,Ne možete vi zamislit koliko su oni na pripremama kilometara istrčali,trka je sve,Trka je oduvijek bila specijalitet Hajduka. Ne dajte im da guštaju!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare