To je to što me zanima!

Kvazikomunistički pamfletić kvazikatolkinje Željke Markić

NOVI EXPRESS Markićka i društvo, mračnih i tvrdih stavova, neprestano proklinju komunističko zlo koje uništava Hrvatska, a propuštaju uvidjeti da su jedini totalitaristi danas u Hrvatskoj upravo - oni, piše Dalibor Milas
Vidi originalni članak

Nedavno je na okruglom stolu u Hrvatskom saboru u Zagrebu predstavljeno “Izvješće o netrpeljivosti i napadima na Katoličku crkvu i katoličke vjernike u Hrvatskoj u 2021. i 2022. godini”, koje je pripremila i izradila udruga U ime obitelji. Saborski zastupnik Stephen Bartulica iz Domovinskog pokreta održao je konferenciju za novinare na kojoj su sudjelovali i drugi govornici. Željka Markić osvrnula se na svoje izvješće i naglasila da je ono posljedica učestalih napada i huškanja na Katoličku crkvu i katolike u svim porama društva.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • cmamba22 30.04.2024.

    Guska

  • Gallus385 07.10.2023.

    Prodati se za šaku Judinih srebrnjaka kako bi pljuvao po vjernicima, bivši katolički pop Dalibor Milas, nije ostvario vrhunac u karijeri i životu, već se sunovratio u ponor Sotoninog pakla.  

  • Luna777 07.10.2023.

    Jako dobar članak. Sve mi se čini da gđa. Markić na ovaj način, kroz "obitelj" želi doći opet u politiku. Par puta je pokušavala, ali ništa od toga. Ipak ljudi prepoznaju neke vrijednosti, makar se neki toliko busaju u vjeru i Boga, kao i ovi što kleče na Trgu. Mislim da su oni isto tako njezina izmišljotina kao i Hod za život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare