To je to što me zanima!

Lino: Danci nisu tako jaki ako im na početku pokažeš zube

Treba ih respektirati, ali nisu nepobjedivi. Sjećam se da su u moje vrijeme od nas uglavnom gubili. Moramo pokazati hrabrost i drskost od samog početka utakmice
Vidi originalni članak

Danska nam je itekako poznata. U moje vrijeme tukli su nas samo u Švedskoj i izbacili iz borbe za medalje. U ostalim su utakmicama uglavnom od nas gubili. 

Treba ih respektirati, ali nisu nepobjedivi. Odmah na početku treba im dati do znanja da smo bolji, pokazati tko je gazda. Vjerujte, nisu tako jaki kada im pokažeš zube. 

Imaju Hansena kojeg treba posebno pratiti. Ne treba zaboraviti ni ostale igrače. Iako na ovom prvenstvu ne brani najbolje, Landin je opasan. Tu je odlični Mogensen, ali vidim i da Knudsen igra jako dobro na trećem u obrani. S Nielsenom čini vrlo dobar par srednjih u obrani. Ali i njihov drugi pivot Toft Hansen je odličan. Krila Hansa Lindberga, koji je suigrač naših Vorija, Duvnjaka i Lackovića u HSV-u, se moramo paziti. 

Sjećam se da nam je desni bek Sondengaard jednom dao deset komada i uništio nas. Ali čini mi se da nikad prije, a ni poslije više nije odigrao takvu utakmicu i mislim da se njega ne moramo posebno plašiti. 

U Londonu do sada nisu previše pokazali, prve dvije utakmice dobili su na sreću. U prvoj utakmici dobili su Mađare dva razlike, a u drugoj Španjolce jedan. Mi im moramo pokazati hrabrost, drskost od samog početka i ne bi trebalo biti problema. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pixma 05.08.2012.

    Lino svaka čast na svemu,neponovljiv si ali pusti Golužu da uživa i ne filozofiraj previše.Svaku smo bili na slomu živaca s tobom,ovo je užitak za gledanje!

  • LongliveUSAforever 04.08.2012.

    Lino isto kao i Oto Baric,filozofira za medije a kad je bio na klupi onda je znao kiksati kao pocetnik.

  • tiki-tiki 04.08.2012.

    lino filozofino,bolji je goluža ima bolju disciplinu i više varijanti u napadu a o obrani da i ne govorimo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare