To je to što me zanima!

Milanović ipak ne ide na sve ili ništa, on u ovoj velikoj igri zapravo ništa ne može izgubiti

Nije li činjenica da vrhovni zapovjednik vojske ide na izbore posve otuđena od bilo kakvih demokratskih normi? Neće li njegov plan izazvati nesigurnost u zemlji? Jasno je što bi Milanović odgovorio na ova pitanja
Vidi originalni članak

Predsjednik države Zoran Milanović je objavom da ide na izbore otvorio svu silu pitanja, kod nekih izazvao euforično raspoloženje, kod mnogih i strah. Ustavni stručnjaci su zatečeni, ne skrivaju da su u šoku, da ne znaju odgovore na sva pitanja koja im postavljaju novinari. Nije li činjenica da vrhovni zapovjednik vojske namjerava voditi stranku na izborima posve otuđena od bilo kakvih demokratskih normi i političkih običaja suvremene Europe? Neće li njegov plan izazvati kaos, nesigurnost i političku nestabilnost u zemlji? Kakva je njegova sudbina ako izgubi, što će se zbiti ako pobijedi?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 21

  • tuti fruti 11 18.03.2024.

    Sve drugo je dječja igra milanovića.Kaj bi on vodil hrvatsku državu?Bio je premjer pa kaje napravil hrvatsku ekonomiju odveo u smeće ,a tolke kredite podizao.Ko premjer bi se šetao po brislu veli on večeras,a sam zna da ga niko ne voli u evropi.

  • tuti fruti 11 18.03.2024.

    Pojavi se milanović na glasačkom lističu odmah ide član 105 ustavnoga zakona države hrvatske.Opoziv ustavnih sudaca .

  • gliva 16.03.2024.

    al Vas je adezeovci gospodin Milanović uspaničario!

Komentiraj...
Vidi sve komentare