To je to što me zanima!

Možemovci bi tek dijelili plijen i upustili se u grabež da su išli s SDP-om. Jako dobro da nisu...

NOVI EXPRESS Umjesto izbornog plebiscita za rušenje HDZ-a s vlasti, birači liberalne ljevice morat će vagati hoće li zaokružiti SDP ili Možemo! ili nekog trećega
Vidi originalni članak

Peđa Grbin već je pronašao svog žrtvenog jarca u slučaju poraza na parlamentarnim izborima. Bit će to politička platforma Možemo!, koja je odbila nekoliko njegovih ponuda za zajedničkim nastupom na parlamentarnim izborima. Iako to neće biti Socijaldemokrati, koje Grbin nije ni pozvao u zajedničku koaliciju oporbene ljevice.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • kp 23.03.2024.

    KOALICIJA-CIRKUSANATA PEĐA SE USRAO SVEGA DAJE SVOM BIVŠEM ŠEFU OVLASTI JER JE ON NESPOSOBAN.UNAZAD 10 GOD.SDP TU SU NA VLASTI BILI TEŠKI MORONI.NEZNAŠ KO JE GLUP A KO GLUPLJI.

  • vinja 21.03.2024.

    Svaka stranka bi trebala na izbore samostalno, sa svojim programom i svojim svjetonazorom, pa neka birači biraju. Problem je u tome da 150 stranaka ne može izmisliti 150 različitih programa a niti 150 svjetonazora, pa se u konačnici svode na iste programe i dva osnovna svjetonazora, konzervativni i liberalni. Takav način ponašanja u zemlji od niti četiri milijuna stanovnika neozbiljan je i pokazuje samo jedno, brigu o osobnom statusu u političkoj fotelji. Kad bi mislili na narod svrstali bi se u tri stranke i problema ne bi bilo.

  • negoidiz 20.03.2024.

    sotonistička sekta ubojica anđela...

Komentiraj...
Vidi sve komentare