To je to što me zanima!

Muž je nakon 35 godina braka našao drugu, on nema morala

Od muža sam doživjela veliku sramotu i bol. Nakon 35 godina braka on samo šeta okolo i radi što ga je volja. Čini mi se da ima drugu ženu s kojom je u vezi
Vidi originalni članak

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine,  

od muža sam doživjela veliku sramotu i bol. Nakon 35 godina braka on samo šeta okolo i radi što ga je volja. Čini mi se da ima drugu ženu s kojom je u vezi. Nisam li i previše dala kao žena i majka? Što će biti s našim sinom? 
Šifra: tužna ribica

Odgovor:

Vi se u zadnje vrijeme ne ponašate kako treba i umišljate nešto čega nema. Suprug je tih, povučen i nježan te misli na vas i sina. Ako se čovjek malo osamostalio i zasitio svega, ne znači da ima ljubavnicu. Ja to ne vidim, no vidim da je on iscrpljen od vaših ispitivanja. Opterećujete i njega i sina. Osjećate se zapostavljeno i puni ste predrasuda. Nažalost, vidim da je problem prvenstveno u vama. Iako imate autoritet, morate shvatiti da ne može sve biti kako ste zamislili. On nema drugu ženu i neće vas napustiti, no u braku morate malo spustiti lopticu i potražiti stručnu pomoć. Ako to napravite i prihvatite savjet, doći će do poboljšanja u odnosima u obitelji. U prošlosti ste imali energije i za sebe i druge te bili puno pozitivniji. Sin je kreativan, samostalan, temeljit i nema nikakvih poroka ili loših navika. Vidim ga kao vrlo stabilnog i upornog muškarca. Čeka ga dobar posao, a vidim i obitelj. Draga gospođo, ne uzimajte kao ozbiljno da imate negativnu energiju, magiju ili uroke. Okrenite se sebi i prihvatite savjet te krenite na nekoliko tretmana kod pravog psihoterapeuta. Nakon razgovora ćete se osjećati mnogo bolje i smirenije. Vidim napredak u obitelji nakon što odlučite sami sebi pomoći. Kad pročitate odgovor, javite se na moj broj. 

Idi na 24sata