To je to što me zanima!

Ne znam kome vjerovati: Ima li moja kći ljubavnika ili zet laže?

U braku su, imaju kćer od četiri godine i on je uvjeren kako ga ona vara. Teško mi je procijeniti je li riječ o posesivnosti i ljubomori ili istini, vara li moja kćer muža?
Vidi originalni članak

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.

Poštovani Mevludine, 

molim vas da mi odgovorite što prije. Zet tvrdi da ga moja kći vara, a ona sve to poriče. Ne znam kome vjerovati. Mislim da je on ljubomoran. Imaju i curicu od četiri godine, a ona ima neke zdravstvene tegobe. Recite mi kakva će biti budućnost moje kćeri i unuke. Kakvog će unuka biti zdravlja, s obzirom na to da se njezini roditelji sada razvode. Hoće li zet stvarati probleme? Unaprijed zahvaljujem i čekam vaš odgovor. Još nešto, molim da analizirate moju sliku i da mi kažete nešto o mom zdravlju. I kakva sam ja to osoba.

šifra: 03.03. tužna

Odgovor:

Gospođo, vaša je kći poprilično temperamentna, eksplozivna i tvrdoglava. Ona je boem u kratkim crtama. Htjela bi da sve bude po njezinom. Pomalo je komplicirana. Druge voli malo minimizirati, a sebe podiže. Ipak, ona nije loša duša. Zet je pak vrlo osjetljiv. Poprilično je stabilan i pozitivan u svakom smislu. Također, on jest i posesivan i ljubomoran. To je sve s razlogom. Vaša kći ima simpatiju i platonsku ljubav. Povremeno se dopisuje i vrlo je odlučna da to i nastavi. Zet je u pravu i nema potrebe da mu ne vjerujete. Međutim, vidim da će vaša kći sve dodatno zakomplicirati ako se ne povuče, te će joj brak biti ugrožen i bit će velikih problema. Čovjek s kojim komunicira daje joj lažne nade. Zato sjedite nasamo s njom i razgovarajte. Pokažite joj ovaj odgovor. Boljega, pažljivijega i energičnijeg muža i čovjeka neće naći nego što je njezin suprug. Vidim da je promijenila ne samo raspoloženje nego i životne navike. Neka spusti loptu na zemlju i razgovarajte. Objasnite joj da joj simpatija ima samo ideju o avanturi, ništa drugo. Što se tiče djeteta, ono je malo osjetljivo. Treba poraditi na imunitetu. A vi, pošto ste iscrpljeni od života, vodite više računa o sebi. Javite mi se na telefon kad porazgovarate s kćeri. 

Idi na 24sata