To je to što me zanima!

Nosi bistu Tuđmana sa sobom, a ne zna gdje su barake HDZ-a

Jarunsko poprište osnivanja HDZ-a bila je roštiljnica u NK Jarun, dok je grupu oko 'luzera' Marka Veselice, hrvatskog Nelsona Mandele, Manolić poslao u Panoramu
Vidi originalni članak

Iako stalno sa sobom nosi Tuđmanovu bistu, Jadranka Kosor uopće ne zna gdje je  bilo prvo sjedište HDZ-a.  Danas je, naime, rekla kako se ne boji istrage, pa odmah dometnula:"Dogodit će se što se ima dogoditi. Mi se kao stranka možemo vratiti od nule, možemo početi ispočetka iz baraka na Jarunu..."

Dosjetka zvuči herojski, i ima sve vrline osim jedne: nije istinita. HDZ. Jarunsko poprište osnivanja HDZ-a bila je roštiljnica u NK Jarun, u koju je otišla frakcija Franje Tuđmana, dok je grupu oko 'luzera' Marka Veselice, hrvatskog Nelsona Mandele, Josip Manolić poslao u hotel Panorama. Tako su izigrali miliciju, ali i Marka Veselicu. HDZ je koristio baraku za stranačke poslove - ali to je bila baraka u Savskoj ulici broj 16, u neposrednoj blizini Tehničkog muzeja. U njoj je bilo prvo sjedište stranke, a restoran na Jarunu samo se u metaforičnom govoru može nazivati barakom.

Jaca Kosor htjela je brošem i crnom panterom na njoj odaslati poruku kako je još snažna i jaka, ali su brojni novinari pomislili  - zbog dviju ekstenzija na gornjem i donjem dijelu tijela - da je riječ o brošu sa odojkom na ražnju...

Idi na 24sata

Komentari 86

  • nopanix 01.12.2011.

    Netreba se ćudit jer su oku pili oko sebe neuke i nepismene :p

  • kinezojapanac 03.11.2011.

    Ne kaže se uzalud kako se zločinci uvijek vračaju na mjesto zločina.

  • pravdaš 01.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare