To je to što me zanima!

Nova Birtija: Ćiri Blaževiću je vrijeme za gospodsku penziju

Ćiro je dosad previše cirkusirao da bi mu bilo lako napraviti preokret. Ali moguće je. Naprosto, da od sutra Ćiro postane odmjeren, smiren, staložen, da prestane glumiti
Vidi originalni članak

Iz svima simpatičnog cirkusanta Ćiro bi se konačno trebao pretvoriti ili u senatora ili u penzića. Jednostavno, više mu ne stoji ni kreštanje na nekog Zagrebova klinca ni srozavanje s veličanja Tuđmana na slanje momčadi da se rukuje s Bandićem.

Teško je reći što je od to dvoje veći cirkus, ali da se srozao - srozao se. Hrvatska nije Celtic, koji je religija i koji je od štovanja zaslužnih igrača i trenera napravio religiju u religiji; starčići daju autograma koliko i aktualne zvijezde, s tim da su aktualne zvijezde svjesne da nikad neće postići rezultate kao neki starčići, pa se poštovanje vidi u svakoj kretnji i pogledu. Ćiro je dosad previše cirkusirao da bi mu bilo lako napraviti preokret. Ali moguće je. Naprosto, da od sutra postane odmjeren, smiren, staložen, da prestane preglumljivati i da se tako ponaša pola godine, da, bio bi to novi Ćiro, usklađen sa svojim rezultatima i godinama.

Hajde, ne može sad ostaviti posao u Zagrebu, ali to bi mu trebalo biti zadnje tog tipa. Kao što se alkoholičari izliječe, pa i narkomani, ovisnici o klađenju se iščupaju, tako se i on treba i može izliječiti od ovisnosti o klupi. Nekoć je imalo smisla da vodi reprezentaciju, Dinamo ili Hajduk.

Nažalost, Hajduk je otpao, a ako mu je Maminjo zatvorio repku i Dinamo, čovjek koji je tri ushićena naroda izvodio na ulice bolje da ne trenira nikoga, da sa zaslužene visine komentira. Više bi imalo smisla da Ćiro, bilo u Zagrebu bilo u cijeloj Hrvatskoj, trenira djecu nego da kritizira na kojekakvim klupama.

Prevelik si, Ćiro, za nogomet, a kamoli za Zagreb i slične. Ili vrhunska pozornica, ili ništa.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mladen hrastinski 18.11.2012.

    tako mu treba jer je lakomi stari jarac nek se ostavi nogometa i nek uziva u nezasluzenom novcu i nek pusti politiku jer nije dosta pametan za nju pasta je zadnjih godina napravil osim jada ljudi koji su ga jako dobro placali samo se sramoti on strahuje da ce jako brzo pasti u zaborav po ne cudi njegovo ponasanj jer je naucen biti stalno u centu paznje ali njegovo vrijeme je proslo barem ja tako mislim mozda se varam

  • ZOKIS 17.11.2012.

    Čiro me podsjeća na ostarjelog boksera koji nezna kada treba stati i na kraju balade postane samo vreća za napucavanje....Čiro će na žalost postati samo predmet podsmjeha i zajebancije.

  • Bitch Please_1 17.11.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare