To je to što me zanima!

Novi komentar Zorana Čuture: Revolt je pogonsko gorivo Ace

Naljutio se što ga iz Hrvatske nisu zvali i pratili. Pa da to ublažim - Aco Petrović napravio je sjajan posao u BiH. Osigurao je Eurobasket za našu susjednu zemlju
Vidi originalni članak

Doimao se uvrijeđenim kad sam ga zvao dan nakon pobjede protiv Rumunjske kojom je reprezentacija BiH osigurala Eurobasket, a što je uživo u Sarajevu ispratilo 7000 ljudi. Aco Petrović je takav, oduvijek je pratio medije i čitajući novine pazio na svaku napisanu riječ, na svaki zarez. Još od igračkih dana... Pogodilo ga je što hrvatski novinari nisu pomnije pratili reprezentaciju BiH, “dobro, ta se reprezentacija može tretirati i kao bilo koja reprezentacija neke druge države, ali ipak je kompletan stručni stožer iz Hrvatske, a to nije zanemarivo”. Ima nečega u tim riječima...

Pa onda, iako ga nisam zvao kao novinar nego kao čestitar, da pokušam ublažiti tu njegovu uvrijeđenost - Petrović je napravio sjajan posao prolazeći kroz kvalifikacije i ujedno radeći selekciju za neka buduća vremena BiH košarke.

Pretpostavio je Mirzu Teletovića Kenanu Bajramoviću i dao mu sve ovlasti (“Treba samo doći do egal završnice, ostalo rješava Mirza”), nagovorio je Antu Mašića i Zacha Wrighta da se priključe, uključio je tri tinejdžera - Buzu, Nurkića i Vrabca - dok kod nas još traju polemike oko Šarića i društva, s 92 poena u prosjeku imao je najefikasniju reprezentaciju u kvalifikacijama, dobio je privilegij da otvori središnji nacionalni dnevnik i osigurao je lijepe ugovore reprezentativcima koji ih nisu imali. A da sam i dalje nema klupski ugovor. Dovoljno? Valjda je, makar sumnjam da će ovaj tekstić promijeniti stav iz prve rečenice. Revolt je, pojednostavljeno, Acino pogonsko gorivo.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • edomedo 18.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Papi_1 17.09.2012.

    Sve pet za Acu ali osim puno jadanja i konstantnog svadjanja sa svim zivima malo toga zna!Ne podnosim likove kojima je uvijek ali bas uvijek za poraz kriv netko drugi!

  • daljinac 17.09.2012.

    aco je bio solidan košarkaš i trener.napravio je odličan posao sa reprezentacijom bih.ako se našao uvrijeđen da naši novinari nisu dali nikakav publicitet njegovom uspjehu,neka se ne čudi jer naši novinari uopće ne pišu o NAŠOJ reprezentaciji a kamoli o tuđoj.!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare