To je to što me zanima!

ORaH ima moćan program za gladne školarce: Napušite se

Država balaha na novim autima, premijer putuje, predsjednik komentira, učenici kradu užinu jer im roditelji nemaju za orahe, ali ORaH ima rješenje za sve probleme
Vidi originalni članak

Godina je 3014. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 10. ožujka - Premijer Republike Hrvatske Zoran Milanović doputovao je u posjet Australiji. Ondje su ga dočekali brojni Hrvati koji stoljećima žive  u toj zemlji.  Premijera su dočekali pjesmom: 
"Kamen, krš i maslina, klokan, suša, pustinja, sve to ima zemlja ta, moja Australija". Nakon svečanog dočeka, premijer se obratio australskoj javnosti te hrvatskim iseljenicima
- Odobrili smo 2,2 milijuna kuna za školovanje djece iseljenika. To je jasna poruka. Ne vraćajte se jer sunce našega neba neće vas grijati kao australsko - rekao je premijer. Inače, premijer Milanović izazvao je podjele u dosad homogenoj političkoj zajednici Hrvata Australije. Jedni su prosvjedovali da se vrati doma, a drugi da ostane u Australiji, jer ako se vrati u domovinu, gospodarska šteta bit će veća. 

Zvjezdani nadnevak 11. ožujka -  Bivšeg premijera Ivu Sanadera osudili su nepravomoćno za sve što je i kriv i što nije kriv. Kaznili su ga s 9 godina zatvora. Bivši premijer rekao je: Idemo dalje.
Dalje je otišao i bivši ministar poljoprivrede Petar Čobanković. Na hamburger. 
- Odgulio sam svoje. Odgulio sam krumpir, a nakon toliko krumpira poželio sam se mesa - rekao je Čo. Inače, u Hrvatskoj bakice završavaju u zatvorima zbog duga za struju, a osuđeni dužnosnici za korupciju gule krumpire u društveno korisnom radu. 

Zvjezdani nadnevak 12. ožujka -  Guverner Hrvatske narodne banke Boris Vujčić, u narodu poznatiji kao Mjenjač rumene kadulje, zbog krize je smanjio djelatnicima plaće. 
- Pošto je kriza, a to znamo svi, smanjio sam plaće običnim radnicima u HNB-u. Ali, kriza je i meni. Da bih lakše prebrodio krizu povećao sam si plaću za 8900 kuna. Da bih imao mir u HNB-u, povećao sam plaće i viceguvernerima da se ne bi bunili i da bih u miru mogao održavati tečaj - rekao je guverner, što je naišlo na odobravanje širokih narodnih masa. 

Zvjezdani nadnevak 13. ožujka -  Široke narodne mase oduševljene su potezom guvernera HNB-a. Nadaju se da će djeci koja zbog gladi i neimaštine kradu užine po školama, svakom djetetu moći platiti sendvič. Projekt pod nazivom Oliver Twist trebao bi se prvo primjenjivati na radnom mjestu guvernera za vrijeme užine. 
- Ako se ja najedem od toga, onda će moći svatko - rekao je Boris Dickens Vujčić.

Zvjezdani nadnevak  13. ožujka - Dok djeca gladuju u školama, Vlada balaha državni novac na skupe limuzine, premijer putuje svijetom, predsjednik komentira, guverner se nagrađuje, a predsjednica ORaHa Mirela Holy ima rješenje za izlazak iz bijede. 
- Legalizirajmo marihuanu i kanabis - nova je politička poruka Mirele Holy. To u prijevodu znači da nam poručuju: Napušite se. Ovime je Holy dokazala da u Hrvatskoj još traje kontraevolucija koju su pokrenuli naši političari.

Idi na 24sata

Komentari 152

  • pajuta 22.03.2014.

    fakat si falia

  • šanker 22.03.2014.

    ..ovom zovki na glavi vidis da je retajic..a za ovog croata s velikim slovima,,da nas je bog bar sacuva hdza,sdpa,hspa,cistog i necistog..i da, glasat cu za holy,bar je vjerodostojna..

  • badablues 22.03.2014.

    ...a kad Zovka pukne kakav karcinom možda se prestane sprdati sa ljekovitošću marihuane, pa malo prouči činjenice ili je ovo samo "duhovito" pljuvanje po ORAH-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare