To je to što me zanima!

Plenković mirno spava dok oporba udara u izlizane tarabe

Esih se nije povukla nakon što ju je Plenković nedavno u Saboru prozvao za siromašan učinak u tom tijelu niti je shvatila da Plenković u ovom trenutku može spustiti baš svakom članu oporbe
Vidi originalni članak

Bruna Esih voli napadati premijera Andreja Plenkovića u Saboru, a i on joj voli uzvratiti. Ono što se razlikuje u njihovim međusobnim “čašćenjima” je činjenica da Plenković ima puno više argumenata, a Esih se mora oslanjati na floskule, pa joj se Plenković ne ustručava uzvratiti za nijansu žešćom mjerom.

U svom zadnjem verbalnom šamaranju Plenković je Esih suptilno usporedio s notornim Goebbelsom. “To je već stil te male strančice u kojoj bi se ona u nekim drugim vremenima i drugim zemljama mogla kandidirati za ministricu narodnog prosvjetiteljstva i propagande”, rekao je Plenković.

Oni koji bolje znaju povijest odmah su prepoznali da se tako zvalo Goebbelsovo ministarstvo u Trećem Reichu, “zaslužno” za kulturni genocid, ali i mnoge druge zločine.

Esih se nije povukla nakon što ju je Plenković nedavno u Saboru prozvao za siromašan učinak u tom tijelu niti je shvatila da Plenković u ovom trenutku može spustiti baš svakom članu oporbe. Govore to i ankete, prema kojima HDZ konstantno raste, dok svi ostali stagniraju.

Napadi na Plenkovića da “pleše kako svira Bruxelles” i ponavljanje već dosadne floskuletine o njegovoj anemičnosti nikome nisu donijeli pozitivne bodove u javnosti, a Plenkoviću nisu naštetili. Nisu mu naštetile ni afere koje tresu Vladu, ali oporba i dalje udara u jedne te iste izlizane tarabe.

Kad se ne sjete anemije, sjete se Marakeša. Kad se ne sjete Marakeša, onda se sjete Bruxellesa. Kad se ne sjete Bruxellesa, onda se sjete zazivanja izbora, kao da sa svojih nekoliko posto na Crobarometru mogu nešto napraviti. Vrlo anemično za tako glasnu oporbu.

Idi na 24sata

Komentari 273

  • squeed 18.07.2023.

    Ajmo ovdje @Magnolija🇭🇷 @MIA SKUGOR @eho** @VolbeatDbv @Gost Gost 

  • MarijanGrdašić 19.11.2018.

    Na žalost ne postoji oporba! postoje pojedinci koji još ne shvaćaju da je Stranka mrtva pokopana (SDP)i da su je pokopali vlastiti članovi i voljeni Bero. Prava oporba uključila bi sindikate odnosno nagovorila sindikate da stvore Stranku kojom će ući u savez s ujedinjenom oporbom i konačno će sudjelovati u kreiranju vlasti. Napominjem da članova sindikata ima ogroman broj, i da velik broj njih niti ne izlazi na izbore... eto stvorite stranku i krenite na vlast. Marijane ti si lud... kako sindikati mogu biti stranka, jasno ne mogu ali je kao organizirani interesni pokret mogu Osnovati.

  • krupa 16.11.2018.

    Mediji su također kreatori javnog mnijenja kao što su nekad se takmičili tko će pisati bolje hvalospjeve o Rohatinskom i Todoriću, danas se takmiče u osudi istih, gdje su frajeri koji vole udariti jakog, svi bi tukli onog koji leži, tako i danas mediji izdižu Premijera i grade neki kult ličnosti, svaka sličnost sa Sanaderom je slučajna, verbalna akrobacija na razini, o rezultatima da ne govorimo, napadaju Predsjednicu koja ima protokolarne dužnosti, a titraju Premijeru, zanimljivo, zanimljivo....

Komentiraj...
Vidi sve komentare