To je to što me zanima!

Politička osoba godine: Kleo se da će promijeniti HDZ, a uglavio ga je dublje u kaljužu korupcije

NOVI EXPRESS Andrej Plenković je osoba ove političke 2023. godine naprosto zato što nije dozvolio nikome drugome da dođe blizu. Sve se vrti oko njega i ništa se ne može dogoditi bez njega, piše Tomislav Klauški
Vidi originalni članak

Ivo Sanader brinuo se da svake svoje premijerske godine bude na kraju proglašen i osobom godine. Da se kao Kralj Sunce inkorporira u središte političke orbite u kojoj će lebdjeti stranački poltroni i nesposobni ministri, državni paraziti i saborski uhljebi, kilavi oporbenjaci i namireni koalicijski partneri, kupljeni mediji i poslušni novinari, pokorene institucije i podobni tajkuni, europski birokrati i interesne skupine od branitelja preko sindikalista do umirovljenika.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 4

  • Luna777 29.12.2023.

    Ništa drugo mu ne želim, osim da siđe sa vlasti u 2024. godini!

  • Luna777 25.12.2023.

    Plenković može biti osoba godine samo po korupciji, kriminalu, a najviše po klijentelizmu odabranih iz sekte HDZ-a.

  • aciviij 24.12.2023.

    Politička, a i najomraženija osoba godine (skoro i desetljeća) u Hrvatskoj je AP-ov gojenac On je bezlična osoba, bez imena i prezimena i bez  svog odraza u zrcalu (kada pogleda u zrcalo, ispod tri slova vidi AP-a). On je  definicija, stanje uma, način "rada", .. On je sinonim za ono najnegativnije u hrvatskoj politici. Apov Gojenac - neka konačno ima ime i prezime"!

Komentiraj...
Vidi sve komentare