To je to što me zanima!

Politički seks: Most opet traži novog političkog partnera...

Tko zna hoće li se erotska strast između njih ikada i razbuktati? Mostovce stalno boli glava, a HDZ-ovcima se počinju nabacivati drugi komadi...
Vidi originalni članak

Prije samo četiri-pet mjeseci bili su najpoželjnija udavača. Lijepa, jedra, zamamna, putena. Most su pred oltar i, naravno, u krevet željeli odvesti i SDP i HDZ. Borba je bila napeta i u pripetavanju su pobijedili plavi.

No od početka je bračna ložnica bila puna natezanja, prepucavanja i svađa. Samo partneri znaju je li ta veza ikada i konzumirana. Nama dokonim voajerima, koji, doduše, trpimo zbog te očajne veze, čini se da nije pao ni prvi seks, a kamoli onaj strastveni pomirbeni. Tko zna hoće li se erotska strast između njih ikada i razbuktati? Mostovce stalno boli glava, a HDZ-ovcima se počinju nabacivati drugi komadi. Nove romanse su na vidiku. A sudeći prema izjavama Mostova ideologa Grmoje, i oni su odlučili krenuti dalje. Cilj im je iz bračne postelje na Markovu trgu izbaciti sadašnjeg partnera i u ugrijani krevet dovesti novog.

Dobro, ne baš novog nego starog udvarača - SDP. Očito su mostovci zaboravili kako ih je taj potencijalni ljubavnik praktično ostavio k’o od majke rođene pred kamerama uperenim u prozore bez zavjesa bivšeg ministra obrane. Bilo je tu još nastranih igrica. No nema veze jer semMostovcima očito jako mili u svili Banskih dvora. Bez obzira na to s kim liježu u postelju. Je li Most sklon promiskuitetu, nimfomaniji ili ga je samo opila vlast? Tko zna.

Ali ni SDP-ovci nisu od jučer. Sad i oni mogu taktizirati, odugovlačiti i dizati si cijenu. Tako da bi Most na kraju mogao i izvisiti. I to zato što ih je teško zadovoljiti i jer su puno birali. No tvrde iskusni, tko previše bira, na kraju – masturbira. Pardon, mosturbira. Igra se sam sa sobom. A mi, puk najobičniji? Kako bi rekao viđeni mostovac, nas tko je*e. I to bez zaštite, ravno u mozak. Uživamo li u tom političkom seksu koji izdašno financiramo? Ja baš i ne. A vi?

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Kotrljljan 29.04.2016.

    Tu se više nezna ko koga i zašto

  • zof 29.04.2016.

    MOST-ova udavača je mjerkala, birkala.. Dva mjeseca nudila je proscima svoje uvjete za brak. U nekom periodu je željela biti u braku sa dvojicom. Pa je izabrala jednog od njih. Pa je biskup Košić prokleo taj izbor i Petrova proglasio Judom i sinom Sotone. Pa se Petrov odlučio za brak sa drugim. Pa je biskup Košić proglasio Petrova sinom Božjim. Medenog mjeseca nije ni bilo. Počela su silovanja u braku, tučnjava, podmetanja, vrijeđanja i međusobna pljuvanja. Vjerojatno biskup Košić kaže:" Šuti i trpi u braku. Što biskup spoji, to čovjek ne može više razdvojiti." Nakon modrica u braku sad Petrovu onaj drugi mogući mladoženja izgleda odlično. Reality show veze u kojoj ljubavi nikad nije bilo. A Petrov bi htio biti i heben i pošten. Teško..

  • 7vuk777 29.04.2016.

    petrov je slučaj za psihijatra,nije isto biti gradonačelnik jednog sela i potpredsjednik vlade,čovjek nema orijentaciju,grmoja i ostali savjetnici ga ubiše

Komentiraj...
Vidi sve komentare