To je to što me zanima!

Poslali demantij: Za bankrot Zlatara i Detroita HDZ nije kriv

Iz Gradskog odbora HDZ-a Zlatara stigao je demanti kolumne “Ista sudbina Zlatara i Detroita”. No u demantiju HDZ ne spominju koliko je godina upravljao Zlatarom
Vidi originalni članak

Iz Gradskog odbora HDZ-a Zlatara stigao je demanti prošlotjedne kolumne “Ista sudbina Zlatara i Detroita”. U spomenutom članku “izneseno je niz neistina, netočnih i krivih navoda i podataka kojima se ruši ugled HDZ-a grada Zlatara”, piše u pismu.

Doista, HDZ je u pravu. Bivši gradonačelnik, koji je osuđen na trogodišnju zatvorsku kaznu, nije bio član HDZ-a, nego HNS-a. No u demantiju HDZ ne spominju koliko je godina upravljao Zlatarom? Kao ni činjenicu da i sada ima gradonačelnika te da upravlja gradom? I to zajedno s onima koji su bili u koaliciji s gradonačelnikom koji je završio u zatvoru? HDZ tako tvrdi kako je netočno da se, za razliku od Detroita, u Zlataru uopće ne može izračunati koliki su dugovi.

"Točno se zna koliko je novčanih dugova i kredita koji se moraju vratiti”. No o tome koliki su nema ni jednog slova ni brojke. Tvrdi se i kako je upravo HDZ, još prije četiri godine, počeo upozoravati na aferu.

Prije četiri godine na vlasti je bio - HDZ? Pa zašto onda tada nije spriječio kriminal? I na kraju, HDZ piše kako nije točno “da Vlada nije htjela plaćati dugove Zlatara, nego suprotno.” “Vlada Jadranke Kosor pomogla je s 5,5 milijuna kuna kako bi se sanirala barem malo šteta koju je napravio gradonačelnik Marijan Đurek iz redova HNS-a”.

Eto, tako je “spašavan” Zlatar. Nadam se da je sada, uz pomoć Gradskog odbora HDZ-a Zlatar, otkrivena potpuna istina i razotkriven autor teksta, koji se ovim putem duboko ispričava.

Iz Detroita nije stigao nikakav demantij.



Idi na 24sata

Komentari 9

  • jurapolismen 29.07.2013.

    Nije ni čudno da novinari ovog listića pokušavaju spasiti sdp-hns kokošinjac kako god znaju....ali neće ići drugovi

  • marnik954 29.07.2013.

    Uvijek tu , gdje su problemi, hdz, zna se!

  • Timmy2 29.07.2013.

    Važno je demantirati.! Posljedice se ne spominju.!

Komentiraj...
Vidi sve komentare