To je to što me zanima!

Povratkom Nemčićke, HTV kao da je živnuo: Najgledaniji su televizijski program u državi

NOVI EXPRESS Najveće iznenađenje je nagli skok u popularnosti predsjednika Hrvatske demokratske zajednice i premijera Andreja Plenkovića, koji je s petog mjesta skočio na četvrto, piše Miroslav Lilić
Vidi originalni članak

Sve naše dalekovidnice nastavljaju objavljivati istraživanja o popularnosti stranaka i strančica te pojedinaca. Od stranaka - zna se - najpopularnija bez konkurencije je najveća stranka kojoj rejting ne pada. Drugi je SDP, pa slijedi Možemo!. Najveće iznenađenje je nagli skok u popularnosti predsjednika HDZ-a i premijera Andreja Plenkovića, koji je s petog mjesta skočio na četvrto.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 2

  • 19.06.2023.

    Najveće iznenađenje je ako ljudi imalo vjeruju njihovim i takvim statistikama, listama……..stranackim.

  • Luna777 19.06.2023.

    Što se tiče filmova i serija, svi TV programi su loši, jer nam konstantno daju filmove i serije koje su već pet puta prikazivali, znači repriza na reprizu, reprizirano, pogotovo je to na Domi TV, razne krim serije, NCIS. Serije su zanimljive ali sve staro po 15 godina, reprizirano barem tri puta. Ne znam zašto se dobri filmovi daju iza 24 sata, po noći dok narod spava. Mogu izdvojiti i pohvaliti samo dokumentarce koji su zaista zanimljivi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare