To je to što me zanima!

'Rakitić nije odigrao vrhunsku sezonu, može on i puno bolje'

Dinamov kapetan Domagoj Antolić u kolumni za portal Goal.com govori kako Juventus, za koji navija, može pobijediti Barcelonu u finalu Lige prvaka 6. lipnja...
Vidi originalni članak

Barcelona je za mene favorit finala Lige prvaka iako je u toj jednoj utakmici sve moguće. Katalonci su uspjeli idealno tempirati formu, u finišu sezone djeluju uvjerljivo i dominantno, igraju svoj najbolji nogomet i baš lakoćom pobjeđuju svoje suparnike.

No mislim da Juventus ima šanse za iznenađenje, samo mora odigrati pametnu i strpljivu utakmicu. Vjerujem da će stati i čekati svoje prigode iz kontranapada, a ne ući u nekakvo otvoreno nadigravanje s Barcelonom. Tu i ne bi imao previše šansi.

Ivan Rakitić ove se sezone odlično uklopio u igru Barcelone, odigrao je i više nego korektnu sezonu. Ali ne i vrhunsku jer Rakitić može još puno bolje. Sada se potpuno prilagodio na novu sredinu, na veliki klub pa sam siguran kako će i Raketa sljedeće sezone biti još bolji. To mu od srca želim.

Domagoj Antolić istaknuo je i zašto će navijati za Juventus, ali i zašto neće gledati veliko finale, a to pročitajte u Heinekenovu kutku na Goal.com/hr.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • LebronPetrovic 29.05.2015.

    Domac, to ti je ipak Barcelona, a ne Dinamo. Tam mora odradit svoj posao za 3 fantasticus.

  • KarloGeric 29.05.2015.

    tko si ti da govoriš o rakitiću??trčkaraj tamo po maksimiru i budi tiho...kaj si ti odigral??i malo pogledaj gdje ti igraš i kako,a gdje je raketa....

  • Snygging 29.05.2015.

    Rakitić definitivno može dati još puno više ali mu je dodjeljena uloga da razvlači igru i priprema teren za trojac naprijed i bude osigurač i prva prepreka pri kontri tako da njegove kvalitete ne dolaze toliko do izražaja osim ponekad pasovi u dubinu. Rijetko kad daje duge lopte ili uputi udarac što je njegovo jako oružje koje je pokazao u Sevilji.. Trener odlučuje šta će ko igrati i on kao profi mora slušati ali njegova kvaliteta će doči do izražaja kad ode Xavi pa dobije više slobode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare