To je to što me zanima!

Suprug je našao 25 g. mlađu, a ja ne znam što i kako ću dalje

Iako sam mislila da sam jaka osoba, spoznaja da si je on pronašao 25 godina mlađu djevojku potpuno me je shrvala. Brinem se zbog sebe, ali i naše djece...
Vidi originalni članak

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr. 

Poštovani Mevludine, 

trenutačno sam i više nego očajna te ne znam što dalje. Nedavno sam saznala da je muž našao djevojku koja je mlađa od njega čak 25 godina. Mislim da sam velika i jaka osoba, no ovo me potpuno shrvalo. Ne znam što da mislim, radim ili osjećam. Što mi je činiti i hoće li se on meni vratiti? Što će biti s našom djecom? Molim vas pomozite i hvala na odgovoru. 
šifra: tužna lipa 

Odgovor:

On je zaljubljen u tu drugu ženu, ali ne vidim ih zajedno u budućnosti. Zadužuje se i financira tu djevojku, no ona nije sigurna u svoje osjećaje. Vidim kako će prekinuti ovog ljeta, ali i on sam će shvatiti koliko je pogriješio. Savjetujem vam da još malo pričekate, da ne djelujete u afektu i ne odigravate nikakve radikalne poteze. Vidim da je on itekako zaveden i vidim da mu se um pomutio pa ne zna što radi. I sami znate da ste pozitivni i elokventni, energični i humani. Cijeli život ste njega vodili za ruku i usmjeravali, a on je posesivan i egoističan. Sve ste držali pod kontrolom jedno izvjesno vrijeme, no nažalost, sada su se stvari promijenile. Kad je riječ o djeci, nema razloga da se brinete. Vidim dva sina koja su na vašoj strani i jako vas podupiru. Njihova budućnost i perspektiva su odlične. Suprug će vas uskoro potražiti i tražiti oprost, no vi, naravno, trebate s njim sjesti te ozbiljno i iskreno porazgovarati. Ako se pomirite, odnosno ako odlučite da je vrijedan vašeg oprosta, vidim da se ovakve stvari neće ponavljati. Vaš muž je bio zaveden. 

Idi na 24sata