To je to što me zanima!

Tko se boji otvaranja arhiva UDBE i bivše Jugoslavije?

Nitko nije posebno obradio vijest kojom vanjskopolitički odbor Europskog parlamenta poziva da se otvore arhive bivše Jugoslavije, a posebno Udbe i KOS-a. Pitanje logično - što se kod nas čeka? Tko se boji otvaranja?
Vidi originalni članak

Ekrani su puni korone, ljudi se više cijepe, ali odgovorni upozoravaju da je situacija dramatična i da puca zdravstveni sustav. Mnogi se pitaju treba li političke polemike voditi preko sredstava informiranja i snose li oni odgovornost za objave? Odgovor je jednostavan - pogledajte, na ekranima ispred naših visokih dužnosnika nisu lizalice niti čokolade, nego TV kamere i mikrofoni. Kome se oni obraćaju, kome govore? Pa - zna se - javnosti! Pouka - ono što misle da nije za javnost neka ostave za razgovore za neke sastanke ili susrete u četiri oka. Onako usput - što o zbivanjima ovih dana misle strani ambasadori? Nitko nije posebno obradio vijest kojom vanjskopolitički odbor Europskog parlamenta poziva da se otvore arhive bivše Jugoslavije, a posebno Udbe i KOS-a. Pitanje logično - što se kod nas čeka? Tko se boji otvaranja?

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zagy91 15.11.2021.

    Nikad nije kasno….

  • Luna777 08.11.2021.

    Nije kasno, ali nitko se ne usudi dirnuti u to, jer pitanje je što bi o kome isplivalo na vidjelo. Tu bi se vidjelo pravo "domoljublje" u kojeg se svi manje više kunu.

  • 08.11.2021.

    Sad je kasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare