To je to što me zanima!

Tomislav Klauški: Iza Marijane Petir nema nikakvih političkih postignuća. Ali ima 700.000 €

NOVI EXPRESS Petir je simbol svega onoga što se zamjera političarima. Da koriste javne funkcije na koje su izabrani od građana kako bi se pretvarali u prave bogataše
Vidi originalni članak

Upravo u tjednu kad je objavljeno da je pripadnicima klera plaća od početka godine skočila za 20 posto i da će prosječna plaća svećenika iznositi 1000, a biskupa 1640 eura, Marijana Petir javno se pohvalila ušteđevinom od 700 tisuća eura. Kao ni institucija s kojom se povezala, na koju se naslonila i uz koju se politički profilirala, Petir se nije posramila svog imovinskog statusa.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Miovil 31.01.2023.

    Klerikalizam je zapravo sistem iskorištavanja pravih vjernika.Klerikalci na vješt način uzimaju novac od vjernika.Oni propagiraju milosrđe a nikad ništa nisu dali potrbitima nego čak uzimaju od najveće sirotinje.Ali nažalost kolovođe su svećenici koji se voze u mercedesima a župljani im gladuju.Drugi je problem što se nitko od vremena Braće Radić i Hrvatske seljačke sloge ne bori PROTIV KLERIKALIZMA.Istina nešto se pokušalo u vrijeme Tita ali tu su bili svrstavani neduž i vjernici.

  • Luna777 29.01.2023.

    Važno je znati se uhljebiti, a doprinosi boljitku nisu važni. Samo priče, priče i afektiranje od ove svetice. No, njoj je dobro, valjda razmišlja kao: Bog je sebi najprije stvorio bradu, tako i ona.

  • Neprikladan 29.01.2023.

    Žena radila prekovremeni,u čemu je problem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare