To je to što me zanima!

Tomislav Klauški o 'aferi 5,0': Mail prve dame koji je razvukao veliki osmijeh na lice premijera

NOVI EXPRESS Sličnu situaciju s pripadnicima obitelji političara, biznismena, raznih moćnika i bogataša, uglednih i manje uglednih stupova društva, gledamo godinama
Vidi originalni članak

Tijekom svog premijerskog mandata Zoran Milanović bio je izložen brojnim pitanjima, kritikama, pa čak i optužbama zbog poslovnih aktivnosti svog, sad pokojnog, brata Krešimira. “U politici nemam prijatelje i ni rođeni brat mi nije prijatelj”, objašnjavao je tad Milanović braneći se od kompromitirajućih informacija koje je u javnost grozničavo puštao njegov bivši ministar, osvetnički nastrojeni Slavko Linić.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • 10.07.2022.

    Ovako posloženi sustav obrazovanja nema veza sa učenjem, obrazovanjem i znanjem školaraca. Možda će uskoro roditelji ići u škole umjesto djece…….da ipak imaju prosjek pet nula…….

  • Luna777 10.07.2022.

    Ovo Milanovićima nije trebalo! Ne zato što možda nisu u pravu što se tiče nastavnice matematike i njenog nedolaska i predavanja na satovima, a zamjene nije bilo, već stoga što je godina prošla i nije se tu više imalo što reći. No najveći je krivac ravnateljica koja je podlegla pritužbi na e-mailu kad su ocjene već bile zaključene, te je tako moralo i ostati.

  • melin51 10.07.2022.

    Kako je danas đacima lijepo. Loše uče a roditelji podižu ocijene na 5.0. U olovna komunističko vremena kad sam loše učio dobio sam batina i obećanje da budem kruha gladan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare