To je to što me zanima!

'Trebamo 'napuniti' sredinu, to je bitka koja će odlučiti susret'

Bitka na sredini terena će odlučiti. Ne dati Pirlu da puno ima loptu. Španjolci su ga dobro zaustavili, ali svejedno je dao fantastičnu loptu za gol, rekao je Ivan Katalinić
Vidi originalni članak

Ovo je najveća utakmica Hrvatske u posljednje dvije godine, izuzevši kvalifikacije utakmice protiv Turske. No to neće utjecati na naše, sigurno i Talijani strepe. Ovo prvenstvo je pokazalo i da manje reprezentacije pobjeđuju, a ako dođemo do tri boda, onda smo u četvrtfinalu.

Protiv Talijana nikad nismo izgubili, a 2002. godine na Svjetskom prvenstvu kad smo ih dobili, bio sam na klupi uz Jozića. Sigurno da tradicija igra neku ulogu, pokazala je to i utakmica Španjolske i Italije. 'Furiji' ne leže Talijani i to se pokazalo. Imamo dobar niz, ali sve to treba staviti na stranu...

Bitka na sredini terena će odlučiti. Trebamo 'napuniti' sredinu, ne dati Pirlu da puno ima loptu. Španjolci su ga dobro zaustavili, ali svejedno je dao fantastičnu loptu za gol. O njemu ne treba trošiti riječi, a Buffon je uz Casillasa najbolji golman svijeta.

Ne znam kako će Bilić postaviti igru. Ja bih prvo procijenio jesmo li bolji od njih, podjednaki, lošiji... Dobili smo prvu utakmicu i zato ne bih ništa mijenjao, eventualno jednog igrača. Uostalom, formacija se da promijeniti tijekom utakmice. Njima se pak u prvoj utakmici sustav 3-5-2 pokazao kao odličan tako da možda ni Prandelli neće ništa mijenjati. Njima je najbitnije zaustaviti Jelavića i Mandžukića, ako to uspiju više od pola posla su obavili.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • frannco 14.06.2012.

    Mičite ovo govno Katalinića sa Hrvatske televizije. Kako ga nije sram hrvatskom narodu govoriti srpskim jezikom (inzistiranje na tačno, tačka). Dalmatinski orjunaš, prodano govno, marš u pm.

  • erwin_rommel 14.06.2012.

    treba napunit njihov gol, a ne sredinu

  • RozaCeta-kolloch 14.06.2012.

    neka se danas pletikosi osmjehne sreca i nasim napadacima i mi ih imamo daj boze da sve prodje u redu.....normalno da igh pobjedimo !!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare