To je to što me zanima!

Udomiteljstvo nije biznis već je to trud vrijedan divljenja

Imate li uopće pojma koliko je truda, strpljenja i ljubavi potrebno da se dopre do takvog djeteta, da se dobije njegovo povjerenje, da se izliječe sve posljedice njegova prijašnjeg života?
Vidi originalni članak

Ako ste u 24sata pročitali priču o međimurskoj obitelji Bogar, koja je kroz desetljeća udomila i odgojila više od stotinu djece bez roditeljske skrbi, jedini ispravni osjećaji koje ste mogli doživjeti su ganuće, empatija i zahvalnost što takvi ljudi postoje u našem okruženju.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 19

  • 02.05.2021.

    je,je od ljubavi sve pršti. to je posao kao i svaki drugi i ja volim svoj posao kad dobijem plaćicu i odem u bankicu po nju.tako i vi. ta djeca su jadna i sretna su ako su kod nekog normalnijeg da ne vide i ne dožive nasilje, ali samo oni znaju kako im je. treba tu djecu pitati a ne udomitelje

  • Damirpav 27.04.2021.

    Da nije isplativo nebi imali sređenu kuću,okućnicu i sve ostalo,zato ne bacajte spike. Istina da pojedini udomitelji to rade iz ljubavi ali je činjenica da velika većina to radi iz financijskih pobuda. Tak da...

  • LinoČoko_ 27.04.2021.

    Trud bi bio da oboje rade,a novac koji dobiju za djecu na njih i potroše.Ovako je to posa za koji ih narod plaća,a dica im besplatna radna snaga po njivama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare