To je to što me zanima!

Uh, Hrvatska je baš jaka: Zašto sam Mandžu prozvao Đilkoš...

Drago mi je što je moj sin Slaven “riješio” još jednog velikog trenera, nakon Fabija Capella i Guusa Hiddinka pobijedio je i mog prijatelja Giovannija Trapattonija...
Vidi originalni članak

Biliću, sine, ono je bilo briljantno! Kakva je to demonstracija modernog nogometa bila. Ircima smo održali lekciju kako se nakon oduzete lopte transformirati u napad, kako se nude igrači i traže prostor.

Drago mi je što je moj sin Slaven “riješio” još jednog velikog trenera, nakon Capella i Hiddinka pobijedio je i mog prijatelja Giovannija Trapattonija. Eto, to je dokaz koliko smo jaki i da sam mislio ozbiljno kad sam rekao da možemo do kraja.

Mandžo je trčao ko Kenijac. Gdje god si pogledao, eto njega

Pogotovo s ovakvim Mandžukićem. Ne samo zato što je zabio dva gola, ma trčao je kao da je iz Kenije. Gdje god si na terenu pogledao, odnekud se svaki put stvorio Mandžo.

Ponosan sam što sam mu bio trener u Zagrebu. Nazvao sam ga “đilkoš” od milja. On je specifičan igrač i neka se ne ljuti na to jer on je đilkoš, lola, u pozitivnom smislu riječi.

Njega baš briga, on je jednostavno svoj. Zna iznuditi faul, ali još bolje zna folirati... Često simulira, meni je to radio tako dobro da sam par puta pripremio zamjenu. On leži, ja si mislim:

“Ma kakvi, gotov je. Što ću sad, ozlijedili su ga...” Ali čim sudac pokaže protivniku karton, on se odmah digne i trči ko da ništa nije bilo. Možda mu baš to što je pozitivno drzak omogućava da bez problema zabije onakva dva gola.

Bez važnih igrača kao što je Olić i Lovren prezentirali smo moć. Da, to je prava Hrvatska.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • RozaCeta-kolloch 14.06.2012.

    da se razumijemo da je Ciro toliko los trener nebi ga zvali sa svih strana da ih trenira dok su u frci da je dobar strateg dobar je ali ako ce mo gledati i on je covjek od krvi i mesa zanaci i on moze po neki put pogrijesiti pokazi mi koj trener nije do sad pogrijesio i mozda zbog toga izgubioutakmicu koja je vazna sjeti se ove lige prvaka sta je napravio trener Bayerna protiv Celse kobna geska sto je mjenjao igraca sto je dao Robenu da izvede penal znaci svatko moze pogrijesiti za to ja ciru smatram Legendarnim trenerom a da je sa druge strane smjesan i lupeta neka mu svatko od nas bubne i ostane ziv jednostavno moras znati zivjeti i drugog pustiti da zivi............

  • Mućki provokator 12.06.2012.

    Ćiro LEGENDOOO!!!! Pomozi nam Ćiro da onog konja od otta barića izbace sa Tv-a,novina i sl. MOje uši i oči ga ne trpe !

  • Danijel12 12.06.2012.

    LEGENDA da ga nema trebalo bi ga izmisliti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare