To je to što me zanima!

Već godinama ima drugu, a ja sam mu postala tek sluškinja

Bolesna sam i mislim kako je moj muž sa mnom samo iz sažaljenja. On ima drugu, a ja sam mu samo sluškinja. Već četiri godine mi nije prišao kao ženi...
Vidi originalni članak

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr.     

Sin se iznenada počeo brinuti o nama i kući

Poštovani gospodine Duvančiću,

imam problema sa starijim sinom. Od osme godine nije mario za kuću i nas, roditelje i brata. Prije dvije godine počeo se brinuti o nama i kući. Molim vas mišljenje o tome što se događa i kakve su mu stvarne namjere. 

Šifra: zbunjena

Odgovor:

Gospođo, u životu vam nije bilo lako. Puno ste patili, a djeca su uvijek bila tvrdoglava, posebno sin sa slike. On je također mnogo propatio, ali imao je i svijetlih trenutaka. Sad se stabilizirao, stao je na svoje noge i sve je loše ostavio iza sebe. Dobro je što se brine o vama i pruža vam što nikad niste imali. Nemate razloga za brigu. On je sad s vama i neće nikamo otići. Vidim mu brak i djecu, i vidim da će sve će biti dobro. Vi se morate malo više brinuti o sebi. 

On ima drugu, a ja sam mu sluškinja

Dragi Mevludine,

imam 58 godina i u drugom sam braku 29 godina. Iz prvog braka imam dva sina. Jedan je sretno oženjen, a drugi nikako da se sredi, a nema ni posla. Jako sam nesretna jer mi u zadnje četiri godine ništa ne ide od ruke. Bolesna sam i mislim kako je moj muž sa mnom samo iz sažaljenja. Ima drugu, a ja sam mu samo sluškinja. Četiri godine nije mi prišao kao ženi. Osjećam se jadno i umorno. Želim zaspati i više se nikad ne probuditi. 

Šifra: tužna Puležanka

Odgovor:

Život vam je oduvijek bio kompliciran. Vrlo ste napeti te puni straha i predrasuda. Suprug nije loš, ali je sebi uvijek najviše ugađao. U zadnje je vrijeme i on izgubio volju i motivaciju, ali se brzo oporavlja. Griješite i niste uopće u pravu kad pišete kako je s vama samo iz sažaljenja. Imate dva odrasla sina, jedan je oženjen, a drugi već nekoliko godina živi s djevojkom. Zdravlje vam je narušeno, ali nije toliko strašno. Uz terapiju i lijekove živnut ćete i dobiti samopouzdanje. Kad vam se mlađi sin oženi i dobijete unuka, još ćete više odahnuti. Vidim mu stalan posao, a vidim da ni vas ni supruga ne čeka ništa loše. Krajem godine sve će vam polaziti za rukom. Kao budućoj baki savjetujem vam da više ne pomišljate o grijehu kako se više ne želite probuditi. Vama i cijeloj obitelji vidim u budućnosti samo napredak.

Idi na 24sata