To je to što me zanima!

Zašto nije dignuta uzbuna čim su proizvođači i uvoznici počeli nepotrebno dizati cijene?

NOVI EXPRESS Televizije trebaju s ekipama obilaziti trgovine po Hrvatskoj i vidjeti tko je najjeftiniji i tim trgovinama davati besplatnu reklamu u informativnim emisijama
Vidi originalni članak

Teče i teče, teče jedan slap, što u njem znači moja mala kap..., kaže prekrasna pjesma velikog pjesnika i emotivca Dobriše Cesarića... Teku dani nove 2023. godine, s višim cijenama od predviđenih, profitiraju trgovci, a gube, zna se, građani... Pa dokle, gospodo i drugovi? Zašto nije dignuta uzbuna kad su proizvođači i uvoznici počeli nepotrebno dizati cijene? Ponovno zovemo džoker-televizije, koje trebaju s ekipama obilaziti trgovine po Hrvatskoj i vidjeti tko je najjeftiniji i tim trgovinama davati besplatnu reklamu u informativnim emisijama. Pitam onako usput - je li predsjednik Republike trebao biti na kavici povodom uvođenja prvog dana Schengena u našu i njegovu Republiku Hrvatsku.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Luna777 16.01.2023.

    Pa upravo o tome i stalno pišem. Vlada je amenovala dizanje cijena kroz 5-6 mjeseci unatrag. Kao da su spavali zimski san, i dozvoljavali trgovcima da dižu cijene u nebesa, što je naravno rezultiralo velikim poskupljenjem svih prehrambenih artikala koje svakodnevno koristimo. No, i nakon uvođenja eura gramzivi trgovci su digli cijene. Ma dokle više. Sve češće ću posjećivati Sloveniju i tamo sve kupovati i ostavljati PDV njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare