To je to što me zanima!

Zoran Milanović zasad u sridu, Kolinda i Karamarko u ništa

Zoki je definitivno dobio prvu rundu. Da radi relativno dobro, misli velika većina Hrvata, koji ne smatraju izbjeglice opasnošću. Ali ima još do izbora...
Vidi originalni članak

Da mi je netko rekao da ću svojevoljno, bez napunjenog pištolja prislonjenog na sljepoočnicu, koji u drhtavoj ruci drži manijakalni serijski ubojica, prije izbora pisati pohvalni tekst o Zoranu Milanoviću, rekao bih mu da nije normalan. I da će prije toga na vrbi roditi grožđe, Maras shvatiti da nije ni za razrednog higijeničara (u osnovnoj školi), a Opačićka pokazati suosjećanje za sirotinju. No bio bih u krivu.

Ni u najslađem snu Milanović se nije mogao nadati ovakvom predizbornom daru koji mu je došao s, ma koliko to grubo zvučalo, desecima tisuća izbjeglica. Zasad ih jako dobro preusmjerava i prebacuje prema Mađarskoj i Sloveniji, naša policija pomaže tim jadnim ljudima, a lokalno ih stanovništvo dočekuje raširenih ruku. Cijela akcija dobro funkcionira usprkos prvom hrvatskom pendreku Ostojiću. Kapa do poda.

A da mi je netko rekao da će Zoki postati ikona domoljublja i pokazivanja jasnog stava susjednim državama, zašutio bih i pobjegao od tog luđaka. Ali i to se dogodilo. Pokazao je zube Srbiji i rekao Mađarima što ih pripada. I Papu je proglasio saveznikom. Respect.

Istodobno se Kolinda uspjela, u pravoj Zokijevoj maniri, nepotrebno zamjeriti Angeli Merkel, a Karamarko se totalno pogubio. Malo bi zatvarao granice prema Srbiji, malo otvarao – glavno mu je da je suprotno od onog što radi Milanović. Što će tražiti ako granice ostanu poluotvorene? Da budu poluzatvorene?

Zoki je definitivno dobio prvu rundu. Da radi relativno dobro, misli velika većina Hrvata, koji ne smatraju izbjeglice opasnošću. One druge ionako nikad ne bi dobio na svoju stranu. Ali ima još do izbora. Pa me ne bi začudilo da u trenu izgubi sve. Ne bi mu bilo prvi put. A to je, ruku na srce, i zaslužio zbog svega što (ni)je radio pune tri i pol godine.


Idi na 24sata

Komentari 112

  • LANA555 18.10.2015.

    Jahahahahahaha ! Nula bodova u nista

  • moslavina995 28.09.2015.

    Blentavko, velika večina u Hrvatskoj i Europi misli i zna da islamizacija Europe, ako se ne zaustavi ovo što je poćelo, znaći ne samo opasnost nego propast europljana u budućnosti! Još jedan blentavi novinar uz sve koji moraju pisati i misliti kako idioti moderni politićari narede! Po njima su i pederi naša dobra budućnost!

  • moslavina995 28.09.2015.

    Ovaj čelavko je poblentavio isto kao njegov Milanović! Pa novinarčiću ne dobiva se pobjeda nakon trenutne ili nekoliko gluposti! Da imaš i malo mozga umjesto pljeve u glavi ne bi ovo baljezgao!

Komentiraj...
Vidi sve komentare