To je to što me zanima!

“Korak naprijed” – radionica osobnog razvoja

Sa svih vas strana pritišću problemi, situacija se čini bezizlazna, a vama ponestaje poleta i radnog elana? Otklonite svoje poteškoće kroz osobnu edukaciju “Korak naprijed”
Vidi originalni članak

Sa svih vas strana pritišću problemi, situacija se čini bezizlazna, gomilaju se loši rezultati, a vama ponestaje poleta i radnog elana. Posao vas ne čini sretnima jer ne donosi dovoljno plodova. Nedostaje vam energije, ne postižete željene ciljeve, svjesni ste pomanjkanja motiviranosti, ali ne znate u kojem smjeru krenuti.

Dajemo vam rješenje kroz jednodnevnu radionicu koju usmjeravamo na vaš osobni razvoj i vještine koje će vam pomoći kako biti produktivniji, kako se pokrenuti, kako se oboružati pozitivnim emocijama, ovladati novim tehnikama, riješiti se starih navika i obrazaca ponašanja te osnažiti novu energiju u sebi.

Radionica “Korak naprijed” osmišljena je kao jednodnevni tečaj na kojem ćemo se intenzivno baviti izgradnjom modela bolje osobne produktivnosti, naučiti i usavršiti nove vještine i tehnike kako ih upotrijebiti u praksi, provesti vas kroz konkretne vježbe o fokusiranosti na rad na ciljevima, otkriti vam kako stvoriti nove navike, a oduprijeti se starim koje vas vuku prema dolje i postići zadane ciljeve te osvjestiti  i prioritizirati situacije koje ste trebali odavno završiti.

Radionicu vodi Goran Blagus koji je business trener i konzultant s više od 15 godina iskustva vođenja tvrtki u privatnom i korporativnom okruženju, internet stručnjak, poduzetnik i autor. Na njegovom je newsletteru pretplaćeno više od 1500 osoba koje na tjednoj bazi dobivaju konkretne ideje i savjete kako biti što motiviraniji, kreativniji i nadprosječno produktivni u svom osobnom razvoju i poslu.

Realizirajte konkretne i produktivne korake uz profesionalno vođenje poslovnog trenera Gorana Blagusa, na radionici “Korak naprijed” koja se održava 20.06.2012. u Zagrebu u vremenu od 9 do 16:30 sati.

Cijena jednodnevne radionice iznosi 1.500,00 kuna ( ovo je cijena s PDV-om), u nju su uključeni napitci i kava tokom pauza te ručak. Kao bonus, polaznici dobivaju video materijal “8-tjednog programa izgradnje produktivnih navika” koji u većem dijelu obrađuje teme s radionice. Cijena ovog video materijala je 800,00 kuna, no za polaznike radionice “Korak naprijed” on je uključen u cijenu kotizacije.

Izgradite čvrste temelje koji su najbitniji za korak naprijed, pretvorite stresne situacije u svoju korist, naučite i izvježbajte stvoriti veću osobnu produktivnost i motiviranost uz nove modele funkcioniranja u grupi od osam polaznika koja vam omogućava individualan pristup.

Prijavite se za radionicu odmah danas na email adresu korak@blagus.eu gdje ćete dobiti odgovore na sva vaša pitanja o radionici te nas posjetite na web adresi www.blagus.eu

Idi na 24sata