To je to što me zanima!

Korisnicima Autotransovih usluga 20% popusta

Jedan od najvećih hrvatskih autoprijevoznika , Autotrans Rijeka ovih je dana razveselio svoje stalne putnike kao i one nove koji će to postati.
Vidi originalni članak

U vremenima kada, nažalost, kriza ne prestaje, niti joj se u našoj zemlji nazire kraj, u Autotransu se svakodnevno prate promjene na tržištu te se nastoji prilagoditi potrebama sve zahtjevnijih i mobilnijih putnika. S tim u vezi odlučeno je da se na domaćim linijama, koje održava Autotrans, odobri 20% popusta i to na svim polascima od utorka u 12,00 do četvrtka u 12,00 sati. Navedeni popust vrijedi za sve karte u jednom pravcu kao i za povratne i to na relacijama duljim od 50 kilometara. Ovu značajnu pogodnost putnici mogu realizirati na svim prodajnim mjestima kao i u autobusima Autotransa, a također i kupnjom karte putem Internet prodaje koja omogućuje i dodatnih 5% popusta

Nova komercijalna povlastica riječkog autoprijevoznika poticaj je korisnicima usluga da planiraju putovati sredinom tjedna budući da se izbjegavaju gužve za vikend i time dobiva i vrijednost više na udobnosti putovanja. 

Autotrans Rijeka, kao članica Autotrans grupe djeluje na tržištu više od 65 godina, a kao jedina članica međunarodnog udruženja autobusnih prijevoznika Eurolines, prati trendove i u svom poslovanju primjenjuje aktivnosti ove snažne asocijacije, koja godišnje preveze oko 4 milijuna putnika u 36 europskih zemalja u više od 600 destinacija.

Idi na 24sata