To je to što me zanima!

Korporativne financije – pravi odabir za poslovnu karijeru!

Kako se specijalizirati u financijama? Odgovor daje RRiF Visoka škola za financijski menadžment u Zagrebu svojim novim studijskim programom Korporativne financije
Vidi originalni članak

Program specijalističkog diplomskog stručnog studija Korporativne financije (120 ECTS bodova) započinje u studenom 2014. Kroz dvije godine studija (120 ECTS bodova) stručni specijalisti korporativnih financija steći će znanja  i vještine za upravljanje financijama i donošenje menadžerskih odluka u korporativnom svijetu. Potražnja za stručnjacima ovog profila stalno se povećava i ulaskom stranih korporacija u RH.

Uz studij Korporativne financije na RRiF Visokoj školi izvodi se i  trogodišnji stručni studij Računovodstvo i financije (180 ECTS bodova).  Objedinjavanjem teorijskih spoznaja i stručne prakse predavači RRiF Visoke škole omogućit će studentu brzo uključivanje u gospodarske tokove i pronalazak zaposlenja jer je računovodstvena struka jedna od najtraženijih zanimanja u svim članicama EU.

Tijekom studija RRiF Visoka škola studente potiče i kroz stipendiranje, ali i dodjelom Dekanove nagrade najuspješnijem studentu koja uključuje cjelokupnu plaćenu školarinu za treću godinu studija.

Stručna potpora studentima se pruža tijekom cijelog trajanja, ali i nakon završetka studija putem stručnih izdanja RRiF Grupe. Na taj način studenti RRiF Visoke škole imaju mogućnost svoje znanje aktualizirati i biti „up to date“ sa svim promjenama u svojoj struci.

Studenti koji  tijekom studija žele steći nova iskustva u području obrazovanja, jezika i kulture mogu kroz program međunarodne razmjene dio svog studijskog programa provesti na inozemnom visokom učilištu – partneru RRiF Visokeškole.

Upisi na studijske programe RRiF Visoke škole su u tijeku, a više informacija pronađite na www.visoka-skola-rrif.hr.


Idi na 24sata